Секс с любов или любов със секс!

Въпросът е, вие ка
2009-05-21 09:36:21
Секс с любов или любов със секс!
Въпросът е, вие какво правите, любов или секс? Правите любов или правите секс? Правите секс с любов или любовта ви кара да правите секс? Имат ли нещо общо тези понятия?
На тези въпроси ще се опитаме да отговорим чрез няколко мнения на тинейджъри от нашия форум.
Първото твърдение е, че когато правиш любов има чувства, близост, романтика и прочие, а секса си е чиста животинска работа! А дали е така, вие кажете?
Ето няколко коментара:

"Секса е само механични животински движения с някоя друга престорена милувка.
Любовта идва от сърцето, и душите трябва да се слеят, не само телата.
Не е важно само да ръчкаш по всички дупки. "

"Най-хубавите оргазми, които съм получавала са били при правене на див секс с човека, когото обичам. Самият секс не беше с нищо по-различен от предишните пъти, когато го бяхме правили двамата, но чувтсвата ми към него бяха истински силни и мисля, че това е причината да ми беше толкова хубаво...
Затова мисля, че това е най-добрата комбинация: див секс с човека, когото обичате. "

"Секса си е секс и когато го правиш ти правиш именно това (секс), а не любов! Любовта е чувство...тя се изпитва, не се прави! А когато някой каже, че прави любов, значи просто така се изразява, което според мен е малко тъпичко. Каква е разликата дали ще го правиш с някой, който обичаш или не? Ти пак правиш едно и също, защото сексът е действие и както всяко друго нещо си има име, така че мисля, че когато правим секс трябва да си го наричаме точно така.
Та...разликата е: Сексът е действие, а любовта е чувство.
Може би тези, които твърдят, че правят любов се изразяват, посредством метафора.

И все пак дори и когато го правиш с някой, който обичаш не е задължително това да е най-хубавия секс!"

"За мен разликата е че когато няма чувства правиш това което искаш ти и гледаш да си направиш собствения кеф, а когато има чувства гледаш и на партньора да му е добре да правите работи, които се харесват и на двамата. Да се лишаваш от някои неща за да може да се представиш достойно пред нея/него и това те изпълва с хубаво чувство, което някои наричат любов. Това е разликата според мен"

Това са само малка част от мненията на тийн поколението. Да, секса си е секс, а любовта си е любов. Най-хубаво е, когато правиш секс с човека, който обичаш. така ли е? Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...