Признаците, че той е лошо гадже

2014-09-27 11:01:00
Признаците, че той е лошо гадже
Снимка: freedigitalphotos.net

Имате си ново гадже, което много ви харесва, но сякаш нещата не са перфектни. Опитвате се да се напаснете, но осъзнавате, че може би той не е достатъчно отдаден на връзката ви. Може и просто да не става за гадже и да е несериозен. Кои са признаците?

 

Често се случва да не отговаря на обажданията ви. Звъните му, но той често не вдига, дори когато не е в училище или когато не е зает. Това показва, че явно не го интересува много какво се случва с вас. Ако иска да ви чуе, няма да чака да се обадите, а ще го направи веднага.

 

Няма време за вас. Когато сте с гадже, то ви е приоритет. Не може да кажете, че нямате време или че сте заети. Не вярвайте винаги на тези обяснения, наистина понякога може да се случи нещо и да не може да се видите. Но не мислете, че постоянните оправдания са нормално нещо.

 

 

Той мисли, че вие сте му сигурна. Това е проблем на много хора, защото не осъзнават, че могат да изгубят човека до себе си. Ако той ви има за сигурна, вероятно не ви оценява и не се интересува много от вас. Помислете си дали не заслужавате нещо повече?

 

Има много тайни. Оказва се, че вие не познавате гаджето си. Излизате с него, говорите си, но не знаете нищо за семейството му, приятелите му, както и за миналото му като цяло. Това е съмнително, защото ако ви обича наистина, ще ви разкаже всичко без недомлъвки.

 

Опитва се да ви контролира и манипулира. Едно е да ви даде съвет и подкрепа, да изкаже мнение или да ви насочи. Но друго е да ви манипулира, да ви контролира и да решава вместо вас. Не ви трябва такъв мъж. Все пак можете сами да прецените кое е най-добро за вас, а не той да променя изцяло мнението ви.

 

Ревнува. Болезнената ревност не е нещо, което може да се излекува. Така в един момент ще осъзнаете, че той ревнува от всичко и се опитва да ви забранява някои неща, пита ви с кой говорите по телефона, следи съобщенията ви. Това не е нормално. Още повече, когато започне да ви обвинява за неща, които не са истина, например, че заглеждате съседа, само защото го поздравявате.

 

Не се извинява. Дори когато е сгафил, той не казва „извинявай, прости ми”. Той просто се държи, сякаш нищо не се е случило. Това не бива да бъде поощрявано от ваша страна, кажете му, че държите да се извини.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
WickedSick
преди 9 години

отг почти на всичко и пак не съм лош :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия