Защо да не си хващаме гадже само заради парите му

2014-09-03 17:45:00
Защо да не си хващаме гадже само заради парите му
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои момичета смятат, че е модерно да си намерят гадже, което просто да ги глези и отглежда. Има млади дами, които определено си търсят успял мъж, който да задоволява прищевките им. Така се изместват ценностите и сякаш връзката придобива съвсем различен смисъл. Тези момичета си представят безоблачен живот, изпълнен с много подаръци, екскурзии и скъпи придобивки. Но замисляте ли се за другата страна на медала?

 

Няма безплатен обяд. Сигурно не се замисляте, че такава връзка има и недостатъци. В един момент скъпите придобивки могат да ви струват много. Не искате да се превърнете в птица в златна клетка, нали? Вероятно това ще стане, защото гаджето ви ще иска нещо в замяна. Какво е то, зависи от много неща. Хубаво си помислете дали сте склонни да живеете такъв живот.

 

Превръщате се във вещ. Повечето мъже много добре осъзнават, че вие обичате повече парите му, отколкото самият него. Затова той ще се държи с вас като с вещ. Вие искате нова чанта от мола и я получавате, но той постепенно си променя отношението към вас. Държи се грубо, неуважително, не се съобразява с мнението ви, а когато се разсърдите, той отново ви купува с нов подарък. Има голяма вероятност това отношение да започне да ви дразни и да съжалявате, че не получавате истинска любов.

 

 

Ще му омръзнете бързо. Вероятно той ви харесва, но не ви обича. Знае, че се интересувате основно от парите, които той притежава и лесно може да ви замени с друга. В един момент вие ще сте на първо място за него, ще показва отношение, ще ви глези и ще ви казва, че ви обича. Но само докато не се появи някоя нова, по-интересна от вас. Тогава най-вероятно просто ще ви остави, без да ви се обяснява много.

 

Приятелите ви ще се отдръпнат. Ако имате куп приятели, които ви обичат и се интересуват какво се случва с вас, вероятно лесно ще ги нараните. Ще се увлечете по новия лесен живот и бързо ще забравите за тях, защото те не могат да си позволят такъв висок стандарт. Постепенно ще се отдръпнат от вас и ще се чувствате самотна, когато осъзнаете, че тези хора наистина ви обичат.

 

Рискувате да паднете от високо. Човек лесно свиква с хубав начин на живот. Ако богатото ви гадже ви глези, води ви на места, които не можете да си позволите и ви купува всичко, което искате, ще се чувствате чудесно. Докато не ви изостави без да се обяснява и без драми. Ще можете ли да свикнете отново с по-скромния си начин на живот?

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия