Какво гадже никога да НЕ си хващаш? (за момичета)

2014-07-07 20:01:00
Какво гадже никога да НЕ си хващаш? (за момичета)
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче иска да има готино гадже, което да бъде грижовно, мило и да има много любов между партньорите. За едно момиче е важно да има разбирателство във връзката, да се чувства подкрепата от партньора и да си помагат взаимно. За съжаление, в тийнейджърските години всеки прави грешки. Понякога съжаляваме за избора на някое гадже и се чудим след време какво сме харесали в този човек. Сега ще ви посочим какво гадже да не си хващате, ако искате да сте щастливи и да имате хубава връзка.

 

Мамино синче. Това е един от най-влудяващите типове момчета. Той не може да свърши нищо сам, постоянно иска мнението на майка си, излиза често с нея, говори часове наред по телефона с мама. Не може да си подреди стаята сам, не може да си подбере сам дрехите и не прави нищо без да се допита до родителското тяло. Това определено не е готино и никое момиче няма да търпи такова момче. Ако усетите, че излизате с мамино синче, бягайте далеч!

 

 

Мускулестият празноглавец. В една връзка най-важна е комуникацията. А за да можете да си говорите с гаджето, все пак трябва да имате какво да си кажете. За съжаление, някои момчета мислят, че е важна само визията и прекарват часове наред във фитнеса. Ако това е единственото им занимание – не мислете, че имате какво да си кажете с такъв човек. Вероятно той може да говори само за мускули, хранителни добавки и упражнения.

 

Богаташкият син. За съжаление, някои богати момчета смятат, че всичко може да бъде купено с пари, дори женското сърце. Не отричаме, че има момичета, които само чакат някой богаташ да ги хареса, но не всички са такива. Някои момчета, които разполагат с много пари, са толкова надменни и с такова поведение, че по-добре да не се занимавате с тях. Ако той живее само в света на парите и глезотиите, мисли си, че всичко може да се оправи със скъп подарък, такъв човек не ви е нужен.

 

Обсебващият. Хубаво е едно момче да демонстрира на приятелката си любов, загриженост и лоялност. Прекрасно е да прекарвате много време заедно и да се любувате един на друг всеки ден. Но ако той не се откъсва от вас, това ще ви писне много бързо. Никой не иска лепка за гадже, защото е адски досадно и неприятно. Все пак всеки си има собствен живот, лично пространство, задължения и приятели, на които да обръща внимание.

 

Нехранимайкото. Това е един от най-лошите типове, на които може да попаднете! Това момче е несериозно, не го е грижа за нищо, което става около него, не му пука за вас, колкото и да обяснява, че ви обича и не може да живее без вас. Той винаги закъснява, винаги забравя, винаги нещо му се случва и постоянно се оправдава. Когато имате нужда от помощ, той никога не е насреща. Забравете за този човек, ако искате сигурна и стабилна връзка.

 

Дон Жуан. Този мъж определено не ви е нужен, защото няма никога да е само ваш. Той ще излиза с други, ще си чати с други, ще ги сваля навсякъде и по всяко време. Може би ще ви обича, но това няма да му попречи да има и други жени, защото той е способен да обича всички. Този тип гадже не става за сериозна връзка, а само за някоя сладка лята афера. Не се влюбвайте в такъв човек, защото само ще страдате.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

То други не останаха, освен от планетата Венера.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия