Любопитни световни секс рекорди

2014-09-04 11:25:00
Любопитни световни секс рекорди
Снимка: Dreamstime

По света има много интересни рекорди. Но определено най-любопитните са свързани със секса. Затова решихме да ви представим най-интересните и шокиращи световни секс рекорди:

 

Всеки мъж изхвърля семенната си течност на различно разстояние, но рекордът се държи от мъж, който е успял да достигне цели 6 метра.

 

Най-голямата измерена скорост на еякулирана сперма е цели 68,7 км/час.

 

 

И мъжете, и жените се самозадоволяват, но рекордът за най-дълга мастурбация се държи от японец. Той е постигнал този рекорд, благодарение на най-различни сексуални помощни стимуланти. Крайният резултат – 9 часа и 33 минути без прекъсване!

 

Голяма част от представителите на силния пол се притесняват за големината на пениса си. Най-големият мъжки полов орган в света определено е с внушителни размери – 34,29 сантиметра в ерекция.

 

Най-големият пенис в отпуснато състояние пък е 24,13 сантиметра.

 

Навсякъде по света има проститутки. Най-възрастната жена, която все още практикува най-древната професия, е на 82-годишна възраст и е от Тайван.

 

Най-голямата секс оргия се е провела в Япония. В нея взели участие 250 мъже и жени, които правили секс по едно и също време, на едно и също място. Интересното е, че оргията е имала хореография и всички двойки правили едновременно едни и същи пози.

 

Някои хора обичат да правят секс, други не чак толкова, но надали има жена, която може да подобри световния рекорд за най-много секс партньори в рамките на 24 часа. Той се държи от една порно актриса, която за един ден е правила секс с 919 мъже, като актът с всеки един от тях бил средно по 94 секунди.

 

Най-старата порно звезда е родена през 1934 година в Япония и се казва Shigeo Tokuda. Мъжът започва кариерата си, след като се е пенсионирал. Той е участвал в над 250 порно филма.

 

Жената, която е родила най-много деца, е майка на цели 69. Тя и съпругът ѝ Фьодор Василиев се радват на своето многобройно семейство. Валентина дала живот на 16 близнаци, 7 тризнаци и 4 четиризнаци.

 

Най-възрастният татко в света е на 90-години. Той е от Индия, има 4 съпруги и няма никакво намерение да спира да прави деца.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия