Най-странните секс закони

2014-07-30 11:47:00
Най-странните секс закони
Снимка: Dreamstime

Сексът представлява интимен акт между двама души. Казват, че в леглото всичко е разрешено, но не навсякъде по света е точно така. Виж някои от най-странните закони, свързани със секса:

 

Във Флорида е незаконно двойки, които нямат сключен брак, да живеят заедно. Прелюбодеянието също е незаконно и хората, които изневеряват на партньорите си, могат да се озоват зад решетките, ако бъде доказано това, което са извършили.

 

В Ню Йорк прелюбодеянието също е незаконно. През 2010 година хванали жена да прави секс в парка. Тя била арестуваната както за обществен разврат, така и за изневяра, защото правила секс с друг мъж, а не със съпруга си.

 

 

В Юта може човек да се озове зад решетките, ако се държи прекалено секси. Всички актове, които привличат вниманието на околните и предполагат, че човек иска да продаде тялото си, тоест да прави секс за пари, са наказуеми. В това число влизат сексапилните танци и докосването.

 

В Небраска пък човек не може да сключи брак, ако е болен от гонорея - полово предавана болест. Симптомите при мъжете са парене при уриниране и секреция от пениса, а при жените – вагинална секреция и болки в таза.

 

Във Вашингтон полов акт, който е извършен в поза, различна от мисионерската, е нелегален.

 

В Хавай полицаите поискаха да им бъде разрешено да правят секс с проститутки. Според тях това ще помогне за редица разследвания, защото труженичките няма да знаят, че те са униформени и могат да се разкрият, без да искат. Все още на полицаите не им е разрешено да правят легално секс с проститутки.

 

В Мериленд пък са забранени целувките, които са по-дълги от минута.

 

В Ню Хампшър прелюбодеянието също е незаконно, защото е възможно да възникне проблем, тоест жената да забременее с извънбрачно дете.

 

В Алабама са забранени всякакъв вид секс играчки.

 

В Луизиана, Северна Каролина, Канзас и Оклахома е забранена содомията /това е орален и анален секс, както и секс с животни, известен още като зоофилия/ по какъвто и да е било начин, но е разрешена некрофилията – секс с трупове.

 

В Джорджия е нелегално да правиш секс преди сватбата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия