Какво да правиш с неговите/нейни бивши гаджета ?

2012-06-12 11:20:00
Какво да правиш с неговите/нейни бивши гаджета ?
Снимка: sxc.hu

Почти всеки човек си има бивше гадже. Малко са хората, които са били с един и същи партньор цял живот. Но, за сметка на това, са доста тези, които не обичат бившите гаджета. Особено представителките на нежния пол. Те нямат никакво желание техният любим да си общува с някоя от бившите му приятелки и ако те поддържат някакви добри взаимоотношения, тя прави всичко възможно, за да ги прекрати.

 

При мъжете също се срещат ревнивци, които искат бившите да си останат добре забравени в миналото. Те не могат да си представят, че преди време тяхната любима е била в обятията на друг.

 

В такива моменти повечето жени казват, че между нея и бившия й партньор винаги е имало основно приятелство и заблуда, че имат интимни чувства един към друг. Напълно възможно е тя да лъже, за да не нарани егото ви. Да, някои бивши успяват да съхранят приятелството помежду си, особено ако са се разделили по цивилизован начин. Но нещата седят по друг начин, когато един от двамата все още е влюбен. Тогава той е „приятел“ с бившето си гадже, само за да бъде част от живота му.

 

Какво да правиш, ако приятелят/ката ти поддържа взаимоотношения с бившето/бившите си гадже/та. Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо. Колкото и да ти е неприятно, опитай се да се сближиш с него/нея. Предложи да излезете заедно, да се забавлявате и по този начин да имаш възможността да го/я опознаеш. Вероятно ще установиш, че между тях наистина вече няма нищо и че ти го/я превъзхождаш по много параграфи.

 

 

Но ако установите, че бившия/бившата му все още има интерес към вашия любим/а, то отворете очите на гаджето си. Но не вдигайте скандали, просто анализирайте ситуацията. Насочете вниманието му/й към нещата, които той/тя прави, за да си го/я върне. Може би вашата половинка ще осъзнае, че всъщност между тях няма приятелство, а жалки опити от негова/нейна страна да се съберат отново.

 

Повод за притеснение може да бъде, ако гаджето ви постоянно говори за своя/та приятел/ка. Обикновено влюбените говорят за някого, а не приятелите.

 

Какво да правиш, ако приятелят/приятелката ти ревнува от някое твое бивше гадже? Най-добре е да намериш начин да го/я успокоиш. Не говори за бившия/бившата, за да не го/я дразниш излишно. Често му/й казвай колко го/я обичаш, колко много значи за теб и как никога преди не си бил/а по-щастлив/а. Разбира се, казвай тези неща, само ако наистина ги мислиш.

 

Ако все още имаш чувства към бившето си гадже, не заблуждавай настоящето. По-добре се разделете, не бъдете заедно, само за да не си сам/а. Не е честно да си играеш с чувствата на хората.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия