Как да говорим с партньора за бившите гаджета?

2014-07-14 20:01:00
Как да говорим с партньора за бившите гаджета?
Снимка: Dreamstime

Темата за бившите гаджета винаги е болезнена и трудна. Когато срещнете нов човек, с който искате да имате връзка, трябва да сте честни и откровени, да не криете. Но има някои неща, с които трябва да внимавате много и това са бившите. Миналото е минало, но все пак няма за какво да съжалявате. Сега ще ви дадем няколко съвета как да говорите за бивши гаджета и какво да не казвате.

 

Първо, не бива да забравяте, че всички имаме минало. Не се тревожете, когато излизате с някой опитен/на човек, който е ходил на много срещи и е имал немалко партньори. Недейте да ревнувате или да се чувствате зле, всеки има минало и това е нормално. Ако пък се срещате с някой, който няма никакъв опит, това също не бива да ви притеснява. В тези години е нормално човек да не е имал гадже до сега.

 

Признания за минали връзки. Когато започнете да излизате с някого, недейте да говорите за бивши още на първата среща. Това е много голяма грешка. Първите срещи са за да се опознаете, да видите дали се харесвате, или не, дали можете да си говорите. Опитайте се да научите повече неща за човека до вас като например, какво харесва, обича ли да излиза, на какви места ходи и подобни теми. Разговорите за бивши оставете за по-нататък.

 

 

Когато нещата се задълбочат. Ако искате да имате сериозна връзка и да се опознаете добре, няма лошо да споделите опита си. Наистина е важно да можете да говорите открито на всякакви теми с гаджето си. Когато вече имате някакви чувства и сте в началото на връзката може да започнете взаимно да си разказвате за отминали партньори.

 

Никога недейте да прекалявате с тези разговори. В един момент може да накарате партньора ви да ревнува, а това не ви трябва. Когато говорите за бившето гадже, по никакъв начин не правете сравнение със сегашното, това би било огромна грешка. Не забравяйте, че сегашният ви партньор е уникален и вие сте с него, а бившите са минало.

 

Не говорете с прекалена тръпка за отминалите връзки. Бъдете по-равнодушни, когато разказвате за тях. Ако сте били лудо влюбени с бившия/та, недейте да обяснявате с подробности колко огромна е била любовта ви и какво сте чувствали, защото новото ви гадже ще си помисли, че още имате такива чувства. Ако бившето ви гадже ви е зарязало, наранило и унизило по някакъв начин, а вие говорите за него/нея с омраза и ярост, също не е добра идея. Новата ви любов ще си помисли същото, че все още не сте преживели раздялата и може би имате чувства към предния си партньор.

 

Не споделяйте подробности. Опитайте се да осмисляте хубаво това, което искате да кажете. Няма нужда да обяснявате какви анатомични подробности са ви харесвали в бившето гадже и всякакви подробности свързани със сексуалния ви живот. Това запазете за себе си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Винаги съм си мислил, че не трябва да се говори за бившите, явно съм грешал, или отново съм чел в тийна.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия