Как да разбереш, че излизаш с нарцис [за момичета]

2014-09-18 19:30:00
Как да разбереш, че излизаш с нарцис [за момичета]
Снимка: thinkstockphotos.com

Има всякакво изобилие от характери, всеки човек е уникален. Това е чудесно, защото така можем да намерим най-подходящия човек за себе си. Срещите с нови хора са именно за това – да намерим нови приятели и човек, с който да си паснем като партньори. Проблемът при някои момичета е, че изобщо не попадат на подходящи момчета. Сега ще поговорим за мацките, които са попаднали на нарцистичния егоистичен тип. Как да разберем той нарцис ли е?

 

Неговата любима тема е … АЗ! Това е един от най-сериозните признаци, че вие излизате с егоист, който мисли само за себе си. Той постоянно говори за себе си, говори през цялото време. Той няма нужда да говори за другите хора, нито се интересува особено от вас. Не ви пита как е минал денят ви, нито се интересува особено от чувствата ви.

 

Той е най-специалният. В една връзка, партньорите трябва да се третират като специални. Проблемът е, че ако излизате с нарцис, той няма да ви третира като такава, защото специалният е само той! За съжаление, не бива да очаквате особено внимание и мили жестове от такъв мъж. Той иска да бъде обожаван, но не е склонен да дава същото.

 

Той винаги е жертва. Каквото и да се случва, той никога не е виновен. Нарцисът е по-добър винаги от всички и е невъзможно той да допусне грешка. Този мъж никога няма да признае, че не може нещо или не е направил правилния избор. Освен това, той обожава вниманието, което получава от приятелката си, когато тя го успокоява в тежките моменти.

 

Злоба. Тя е присъща на жените, но нарцистичните мъже не правят изключение. Той е злобен, завижда, клюкарства и коментира. Дълбоко в себе си той е комплексиран, защото има хора, които са много по-добри от него в дадена област. Така се опитва да компенсира, като омаловажава постигнатото от другите.

 

Всички са му длъжни. Това е доста неприятно, особено когато говорим за мъж. Той смята, че всички са му длъжни. Така приятели го черпят, а той никога не го прави. Жените винаги трябва да правят първата стъпка и да го ухажват. Не очаквайте особено отношение от такъв мъж.

 

Драма и много емоции. Това е още един признак, по който да разберете, че общувате с нарцис. Той винаги прекалява с реакциите в дадени ситуации. Нещо дребно се превръща в огромна драма, която се разисква с дни.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия