Момчета, какво ви прави привлекателни за женския пол? [част първа]

2014-09-14 11:02:00
Момчета, какво ви прави привлекателни за женския пол? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Какво харесват жените? Вероятно това е един от най-трудните въпроси, на които точен отговор не може да се намери. Но все пак има неща, които повечето жени наистина намират за привлекателни. Понякога не всичко опира до външен вид, има други неща, на които жените наблягат. Ако не сте захаросаното момче със сини очи и руса коса не значи, че жените не ви харесват. Какво прави мъжете привлекателни?

 

Мъж, който има цели. Няма значение дали става дума за кариера, бъдеще или мечта, която искате да осъществите. Момичетата харесват момчета, които знаят какво искат и правят опити да го получат. Разбира се, това не означава само да говорите, че искате да направите нещо, а реално да не си мърдате пръста. Жените не си падат по празнодумци.

 

Можете да поправяте разни неща. Факт е, че това си е „мъжка“ работа. Една жена трудно ще се справи с настройките на компютъра или инсталирането му. Много е секси, когато вие можете да помогнете за тези неща. Разбира се, не е нужно постоянно да правите нещо такова, но отдаде ли се случай – не пропускайте да помогнете на приятелката си.

 

 

Мъж, който се грижи за семейството си. Показвайте любовта, която изпитвате към семейството си. Това е сигурен знак, че сте мил, грижовен и оценявате важните неща в живота. Ако имате по-малки брат или сестра, и понякога се налага да се грижите за тях, не се срамувайте, а напротив. Разкажете на момичето, с което излизате, че понякога имате ангажименти, свързани с по-малкия член на семейството. Това ще изглежда много сладурско, тя няма да ви се смее, а ще оцени грижата ви.

 

Ръцете. Може би, защото с тях поправяте, създавате някакви неща, носите удоволствие. Не се знае точната причина, но определено жените ги намират за много секси.

 

Следвате мечтите си. Това ви прави още по-привлекателен. Има малка разлика с поставянето на цели, което описахме по-горе. Мечтите са нещо много по-трудно и изискващо усилия и ресурс. Но всяка жена иска да има мечтател до себе си. Защо? Защото това ѝ дава увереност, че няма невъзможни неща.

 

Притежавате класа. Жените обожават такива мъже. Облечете се спретнато, поканете я да излезете, вземете я от вкъщи. Изпратете я след срещата ви, подарете ѝ цвете и я заведете на уютно и хубаво място. Накарайте я да се почувства ухажвана и красива.

 

Мъж, който си признава чувствата. Жените не харесват мъже, които се правят не железни. Когато имате проблем, споделете го, а не я карайте да гадае какво ви е. Това не значи да се превръщате всяко нещо в огромна драма и да се държите като жена. Просто показвайте емоциите си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия