Нещата, които са изключително важни за мъжете

2014-08-05 15:57:00
Нещата, които са изключително важни за мъжете
Снимка: thinkstockphotos.com

Мъжете и жените определено са от различни планети и не си приличат много. Със сигурност обаче ще останеш учудена, когато разбереш кои са нещата, които са важни за представителите на силния пол и които успяват да ги впечатлят.

 

Признателност – повечето мъже обичат признателността и комплиментите, свързани с техни качества. Затова показвай благодарност към гаджето всеки път, когато имаш тази възможност. Мъжете обичат да се чувстват ценени и нужни. Понякога може да го молиш за услуга, въпреки че можеш и сама да се справиш. Представителите на силния пол обичат да помагат на половинката си и да изглеждат силни и оправни в техните очи.

 

Уважение – за мъжете това е изключително важно. Те се стараят да изградят у околните нужното уважение и респект. Ако искаш да задържиш гаджето до себе си, трябва да се държиш добре с него и да уважаваш неговите чувства, мисли и нужди. Стига да знаеш как да се държиш, може да спечелиш едно момче, благодарение на твоето отношение към него.

 

 

Усмивката ти – представителите на силния пол се чувстват добре, когато успеят да разсмеят половинката си. Усмихвай се всеки път, когато има повод, а защо не и без такъв. Искрената ти усмивка ще стопли сърцето му и ще го накара да се чувства добре в компанията ти.

 

Смехът ти – освен усмивката, мъжете ценят у жените и искрения и неподправен смях. Когато човек се смее от сърце, той пръска щастие и заразява и околните с доброто си настроение. Ако винаги си усмихната и се смееш и на най-дребните шеги, мъжете ще обожават компанията ти, защото за тях е важно половинката им винаги да е в настроение и да се забавлява. Усмихвай се и се забавлявай в компанията на гаджето, за да го накараш да се почувства добре, че умее да те разсмива и да допринася за доброто ти настроение.

 

Красивият ти външен вид - разбира се, няма как постоянно да изглеждаш великолепно, но мъжете ценят жените, които държат на себе си и се поддържат. Ти със сигурност изглеждаш секси и у дома с пижама, но когато излизате някъде навън е хубаво да се постараеш да изглеждаш максимално добре. Това не означава да прекалиш с грима и да се облечеш със скъпи дрехи. Представителите на силния пол ценят в пъти повече естествената красота. Затова просто си сложи лек грим и си облечи дрехи, които ти седят добре.

 

Лично пространство - и мъжете, и жените ценят адски много личното си пространство и държат на него. Колкото и да ти е трудно, трябва да се научиш да оставиш човека до себе си да диша и без теб. Да, може да искаш да прекарваш цялото си свободно време с него, но не го прави, защото в противен случай рискуваш да го отблъснеш от себе си. Мъжете имат нужда от свободно време, което да прекарват насаме със себе си или с приятелите си.

 

Всеки човек е различен, но е факт, че повечето мъже държат на гореизброените неща. Затова, ако искаш връзката ти да бъде стабилна и да се развива, постарай се да ги осигуриш на този, когото обичаш. Той със сигурност ще ги оцени и ще ти бъде изключително благодарен.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия