Как да манипулирате гаджето си по-лесно [част втора]

2014-08-26 11:11:00
Как да манипулирате гаджето си по-лесно [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Все още се смята, че мъжете са силният пол, но дали действително това е така? Някои хора смятат, че да си жена е по-лесно в живота, защото красотата и женствеността са плюсове, които могат много да помогнат в контактите ни с околните. Женският чар не може да се сравни с мъжкото обаяние. Някои момичета са много изобретателни и използват доста умело красотата и женствеността си, като манипулират доста лесно гаджето си. Сега ще ви дадем няколко съвета как да манипулирате мъжете по-лесно.

 

 

„Добре, ще го направя сама!” Това е сравнително лесен начин да го манипулирате за нещо, което искате. Пример за това е ходенето по магазините. Всички знаем колко е досадно за всяко момче да ходи по магазините с гаджето си. Ако той ви откаже, не бързайте със скандала. Кажете му, че ще отидете сама, защото няма с кой друг. Всичките ви приятелки са ви отказали, иначе не бихте го канили, ако имахте женска компания за разходка из мола.

 

Спечелете майка му. Оставете настрана митовете за снахата и свекървата, които никога не се разбират. Не всички свекърви са лоши и страшни, ако се разбирате с майка му, може да имате големи ползи. Вие и майка му сте двете най-важни жени в живота му. Затова не се учудвайте, че ако сте единни ще имате по-голям успех. Дори момчетата, които не са мамини синчета, приемат съвети от майките си и приятелството със свекървата може да ви донесе дивиденти.

 

Любовта на мъжа минава през стомаха. Никога не бива да забравяте това. Всеки мъж ще се изкуши, ако му направите нещо любимо. Ако искате нещо от него, но знаете, че той вероятно ще ви откаже, постарайте се с вкусна вечеря. Направете любимото му ястие, запалете няколко свещи, той със сигурност ще оцени усилията ви. Дори да не сте най-добрата готвачка, постарайте се с изпитана рецепта. Той ще оцени направеното от вас и ще се трогне, че получава грижа и внимание.

 

Сълзи. Това е едно от най-силните оръжия, които природата е дала на жената. Каквото и да стане, винаги можете да се разплачете. Дори да сте сгафила, да сте виновна, с плач лесно ще оправите всяка каша. Като за начало се замислете как той реагира, когато се разстроите? Идва и започва да ви успокоява. Мъжете не обичат да гледат приятелката им как плаче и са способни да направят много, за да я утешат и усмихнат. Ако искате нещо, а той ви откаже, разплачете се. Вероятно изведнъж ще се съгласи, само и само за да сте добре.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия