Как да възбудим партньорката си [част първа]

2014-08-30 15:21:00
Как да възбудим партньорката си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Знаем, че липсата на опит понякога може да бъде много демотивираща, особено за момчетата. Факт е, че няма как човек да се роди научен и трябва да добиете опит, за да станете добри в леглото и като цяло да общувате лесно с противоположния пол. Не бива да се тревожите, че не знаете как да процедирате с момичетата. Всичко се учи. Сега и ние ще ви помогнем с няколко съвета как да възбудите приятелката си.

 

Целувки по врата. Това е изключително чувствителна зона. Повечето момчета правят грешката да бъдат прекалено директни и да бързат много. Това не се харесва на момичетата. Ако вие бихте се радвали гаджето ви да ви свали панталона и да започнете набързо, то знайте, че това не важи за момичетата. Трябва да предразположите добре партньорката си. Започнете с целувки по врата. Това е силно ерогенна зона, особено отстрани.

 

Бъдете близо до нея. Седнете много близо до момичето, но внимавайте ако сте на публично място. Ако сте в удобна домашна обстановка, не се тревожете, няма да изглежда нелепо и странно. Създайте усещане за близост и докосвайте приятелката си.

 

 

Масаж на стъпалата. Няма човек, който да не си пада по добрия масаж. Това е лесен начин да повлияете на партньорката си. Стъпалата са много чувствителни, а и често пъти момичетата се преуморяват от високите обувки. Подарете на гаджето си един масаж на стъпалата с нежни движения. Не забравяйте и прасците. Може да се учудите, но те са силно чувствителни, затова им обърнете внимание.

 

Шепот в ухото. Това определено си струва да пробвате. Не е клише, макар да изглежда. Замислете се за романтичните сцени от известните филми. Там винаги присъства шепота в ухото. Прошепнете ѝ нещо нежно, говорете бавно, не спирайте да я докосвате. Казвайте ѝ колко е красива, правете ѝ комплименти, накарайте я да се почувства желана и спокойна.

 

Секси чатове. Не сте заедно в момента, но не спирате да си мислите за нея? Можете да я възбудите, дори да сте на другия край на града. Просто ѝ напишете кратко съобщение със сексуален подтекст. Това е много ефективен начин, защото отлагате удоволствието. Няма как да се видите днес, но нямате търпение утре да бъдете заедно. Така цял ден ще мислите един за друг.

 

Нежни докосвания. Не спирайте да я докосвате. Тук всичко зависи от това колко се познавате и дали е удачен моментът. Няма правило, което да казва кога трябва да я пипате и кога не. Вие сами трябва да усетите кога колко да си позволите. Правете първата крачка, бъдете инициативни.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия