Какви последствия може да донесе сексът по приятелски

2014-08-11 19:01:00
Какви последствия може да донесе сексът по приятелски
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога приятелските отношения между момче и момиче прерастват в нещо повече. Така се получават отношения „приятели с привилегии“, които могат да създадат някои проблеми. Случвало ли ви се е да правите секс с близък приятел? Какви последствия може да има за отношенията ви?

 

Възможно е да загубите скъп приятел. Запомнете, че чувствата не се подчиняват на правилата. Може да сте се разбрали да правите секс по приятелски и да не влагате чувства, но това няма как да се предвиди. Може много лесно да хлътнете или пък да се скарате. Вероятно отношенията ви никога няма да бъдат същите, а дали приятелството ви ще оцелее, също е спорно. Помислете си хубаво преди да правите секс с близък приятел, дали сте склонни да понесете всичко това.

 

 

Накрая - нещастни и ревниви! Колкото и да се преструвате, вероятно няма да ви е много приятно, че вашето секс приятелче излиза с друг човек. Това може много да ви нарани, защото сте очаквали, че приятелството ви ще прерасне във връзка. В следващия момент обаче, той/тя си намира гадже и слага край на сексуалните ви отношения.

 

Болести. Тази тема не е особено приятна, защото вероятно не си говорите затова. Щом сте в такива отношения, вероятно връзката ви е отворена и имате и други сексуални партньори. Тогава не забравяйте презерватива! Болестите понякога нямат симптоми, но след определен период започвате да чувствате дискомфорт. Тогава разбирате, че нещо не е наред. И какво се оказва, вие имате някаква болест, следователно тя е предадена на още няколко човека. Поговорете си по въпрос с приятеля, преди да е късно. Винаги използвайте презерватив, за да се предпазвате от болести и нежелана бременност.

 

Никаква романтика. Понякога човек има нужда от малък жест, романтична разходка или просто гушкане и сладникав филм. Това са неща, които може да ви даде една истинска и пълноценна връзка. Не ги очаквайте от отношения тип „приятели с привилегии“. Вероятно ще правите само секс, а когато излезете навън, ще се държите все едно нищо не се е случило.

 

Клюки. За съжаление клюките и интригите могат да развалят приятелството. Повярвайте, не всеки човек ви мисли доброто. Много е лесно една дребна интрига да се превърне в кошмар за отношенията ви. Затова бъдете искрени един към друг и не се оставяйте трети лица да ви влияят. Ако сте наистина близки и имате доверие един в друг, няма смисъл да се лъжете. Бъдете искрени, за да не ставате жертва на недоброжелатели и интриганти.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия