С гадже на почивка?

2014-08-26 12:01:00
С гадже на почивка?
Снимка: imagebrowse.com

Ето, че лятото вече в разгара си, макар и да не сме усетили това особено много. Факт е, че вали почти всеки ден и то по няколко пъти на ден, но това не ни пречи да се надяваме, че все още са останали слънчеви дни, в които да се насладим на парещите лъчи на слънцето, за които бленувам от месеци. И ако и вие както повече млади хора сте твърдо решили, че лятото няма да се размине без море или поне някаква почивка, то най-вероятно пред вас стои една по-различна дилема- "дали да взема гаджето".

 

 

Това е изключително опасна дилема, която може да се отрази доста силно на взаимоотношенията ви, затова е добре да премислите всичко, преди да даде конкретния отговор или по-скоро предложение за съвместна почивка. Осъзнаваме, че любовта ви е силна, но понякога прекалено много време, с което разполагате изостря отношенията и може да ви изиграе шега. За да успеем да дадем максимално полезна и обективна информация, сме длъжни да разделим различните типове почивка затова си позволихме да оформим няколко категории, с оглед на по-важните характеристики на почивката. За всяка от тях ще маркираме бегло евентуалните опасности, за да може сами да прецените какво решение да вземете.

 

Почивка с приятели

 

Това е най-честия тип почивка, който повечето от нас избират. Тя се характеризира в привидно добро съчетаване между приятелската компания и връзката ви с половинката. На първо време трябва да помислите добре как ще селектирате въпросната компания, така че тя да отговаря на изискванията и на двама ви, ако изберете само ваши приятели, то бъдете сигурни, че половинката ви няма да е особено очарована от този факт. Също така не бива да подценявате и момента, в който един от двама ви, най-често женската част, ще ревнува и ще иска да прекарвате повече време сами. Ако сте готови да поемете тези рискове, то взимайте гаджето и стягайте куфарите.

 

Почивка на море

 

При този тип почивка главна опасност има за мъжете, защото колкото и влюбени да сме, ние сме един вид хора отдадени на изкуството. Нашето изкуство обаче е малко по-различно и негов обект е женското тяло, затова колкото и да опитваме, няма как да не хвърлим по един изследователски поглед, за да оценим експонатите по крайбрежната ивица. Това обаче може да се окаже проблем за нежната ни половинка, затова трябва да обмислим добре евентуалната покана за съвместна почивка на морето.

 

Почивка тип барове и неспирен купон

 

Доста популярен тип почивка, която всъщност въобще не се характеризира с почиване, а точно обратното изпробване на възможностите на човешкото тяло, но пък от друга страна е сигурен начин за създаването на незабравими спомени. При нея обаче трябва да отчетем фактора, че баровете значат и не малко количество алкохол, който е силно вероятно да ни напие, а тогава положението е далеч по-различно. Хубаво е всеки да определи типа си пиянство и да реши дали то е съвместимо с привичките на гаджето му, или по-скоро ще доведе до нежелан крах в отношенията.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия