Какво да правиш, ако гаджето ти има малък пенис

2014-07-28 18:33:00
Какво да правиш, ако гаджето ти има малък пенис
Снимка: freedigitalphotos.net

За да върви една връзка и да има разбирателство, любовта не е достатъчна. Редом с уважението, общите интереси, върви и сексът. Няма как да сте щастливи във връзката си, ако сексът ви не се получава. Една от причините може да бъде размера на пениса. Ако пенисът на приятеля ви е малък, нормално е не винаги сексът да ви харесва. Какво да правите, ако размерът му не ви устройва?

 

Не казвайте на гаджето си, че му е малък. Това би било голяма обида за него, не бива да сте груби. Не му казвайте, че размерът му не ви харесва и не ви задоволява. Това може да го депресира и обиди. Мъжете са много чувствителни на тази тема. Представете си, че ви каже, че изглеждате ужасно в новата си рокля, а вие сте свалили няколко килограма в последно време. Това как би ви накарало да се чувствате? Така, както жените са чувствителни към някои неща – тегло, визия, бюст, така и мъжете лесно се засягат на тема мъжко достойнство.

 

 

Истината е, че размерът има значение, но не е най-важното. Можете да изпитате оргазъм дори приятелят ви да не е особено надарен. Важно е какви пози заемате. Потърсете кои пози дават по-дълбоко проникване. Това е много важно, защото така ще компенсирате размера.

 

Не забравяйте, че можете да получите оргазъм и по други начини. Защо не пробвате орален секс или някоя секс играчка? Оралният секс може да ви донесе много взаимно удоволствие, докато преоткривате себе си и партньора. Ако знаете какво правите, може да дадете и получите много оргазми.

 

Любовна игра. Тя е много важна. Не бива да я пропускате, защото тя е загрявката. Няма правило колко точно да е дълга любовната игра. Понякога човек има нужда от повече време за да се отпусне и възбуди. В други случаи и няколко целувки могат да са доста въздействащи.

 

Секс фантазии. Защо не си поиграете на игри за пораснали деца? Той иска да ви види като медицинска сестра, а вие мечтаете за пожарникар? Време е да осъществите тези фантазии. Не е нужно да си купувате скъпи костюми, дори с подръчни средства и ново секси бельо можете да подлудите партньора си.

 

Повече увереност. Вероятно приятелят ви не се чувства добре от факта, че не ви задоволява. Трябва да бъде по-уверен, а вие можете да му помогнете. Показвайте му, че го обичате и че искате да правите секс с него. Говорете си много, комуникацията е изключително важна. Когато той разбере, че наистина го обичате, ще бъде много по-спокоен.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DragonLady
преди 9 години

До DownloadVirus: За конкретният случай, който съм описала - около 10-12 см.Но това, че всичко под 18 било малко, е вече прекалено, и не вярно.

redbul2
преди 9 години

Е, то много ясно. Ако му е малък, тя ще му бие шута и ще си намери надарен приятел. Расов жребец с голям атрибут. Който ще я побърка в леглото. :) И за още ще моли. :)Късите дължини нямат никакви шансове да си хванат секси гадже. :) Е,могат да я купят с много пари за известно време. След което накрая все пак ще му бие шута :) И ще го смени с някой "Боинг 777" :)

Fisherman
преди 9 години

не знам,ше питаме аурис

DownloadVirus
преди 9 години

Драгон интересно ми е като казваш малък за колко става въпрос.Знам момичета,за които 18 е минимум,под 18 всичко е малко,тъй че..

DragonLady
преди 9 години

Колкото и любовна игра да има, и орални ласки, това не прави малката *** голяма. Така че спрете да пишете глупости ... Била съм за кратко с момче с малък ***, и секса беше крайно не задоволителен - не усещах почти нищо. И именно това ни съсипа цялата връзка, почнахме да се караме за глупости и дреболии, да прекарваме по малко време заедно, да се дразним взаимно, и така всичко си отиде към очакваният край на отношенията ни.И да секса, може да не е най-важното нещо в една връзка, но той не върви ли, нищо не върви.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия