Отчаяна съпруга открадна котето на любовницата на мъжа си

Жената на депутат от Великобритания бе обвинена, че е откраднала котка от дома на любовницата на съпруга й. 53-годишната Кристин Хеминг бе призната за виновна след заседание, продължило 5 часа в съда в Бирмингам. Случката се разиграла преди около

2011-10-01 20:45:08
Отчаяна съпруга открадна котето на любовницата на мъжа си
Жената на депутат от Великобритания бе обвинена, че е откраднала котка от дома на любовницата на съпруга й. 53-годишната Кристин Хеминг бе призната за виновна след заседание, продължило 5 часа в съда в Бирмингам.

Случката се разиграла преди около година, когато охранителна камера е заснела жената, която лазела на ръце и колене под прозореца на къщата на любовницата на мъжа й - Емили Кокс. Видеото ясно показва как отчаяната съпруга взима със себе си 4-месечното коте Бюти.

Кристин казала пред съда, че е отишла в дома на Кокс, за да занесе пощата на съпруга си, с когото вече били разделени. Тя не помни по каква причина котето се озовало в нея. В същото време пък обяснила, че по-късно е отишла в двора на съседите и го оставила там. От момента, в който се вижда как Кристин взима животинката, от нея няма следа.

Присъдата ще бъде произнесена след 30 дни. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия