Момичета, как да разберете, че ТОЙ ви изневерява? [част първа]

2014-07-20 11:00:00
Момичета, как да разберете, че ТОЙ ви изневерява? [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Изневярата е изключително болезнено деяние, особено в тийнейджърска възраст. Някои хора умеят да лъжат добре, а липсата на опит при повечето тийнейджъри води до много страдание и неприятности. Ако гаджето ви изневерява, не е трудно да го хванете, стига да знаете как. Сега ще ви споделим кои са признаците, че той ви изневерява?

 

Крие си телефона. Ако той крие телефона си или има парола, която вие не знаете, очевидно нещо не е наред. Не става дума да си четете всички съобщения и да си проверявате постоянно телефоните, за да си имате доверие, но човек, който няма какво да крие, няма да се притесни, че може партньорът му да види нещо. Ако все пак успеете да разгледате телефона му и видите, че си трие съобщенията, повикванията и чатовете, определено има защо да се съмнявате.

 

Обръща голямо внимание на визията си. Това е женска черта, повечето момичета прекарват часове наред пред огледалото, за да изглеждат добре. Ако той крие нещо, вероятно лесно ще разберете по външния му вид. Ако изведнъж започне да спортува, да ходи на фитнес, смени стила си на обличане или си купи много нови дрехи, имате причина да се съмнявате в него.

 

 

Излиза с приятели, които вие не познавате. Нормално е да познавате повечето му приятели, както и той, вашите. Ако изведнъж той започне да излиза с нова компания, която вие не познавате, това е подозрително. Става дума за чести срещи, почти всеки ден. Бъдете внимателна и някой път излезте с него, когато той твърди, че ще излиза с „новите си приятели“.

 

Има нужда от уединение. Ако до скоро изобщо не е споменавал, че има нужда от уединение и лично пространство, но изведнъж започне да го изисква, внимавайте. Това е признак, че нещо се случва и вероятно крие нещо. Когато му звънне телефона, отива ли да говори в другата стая? Или просто затваря, не се обажда или изключва звука? Това е много издайно, ако се случва често, вероятно говори с любовницата си.

Ако видите, че затваря лаптопа си, когато излиза от стаята, дори за малко, трие си чатовете и си е сменил паролите за социалните мрежи, вероятно крие нещо от вас.

 

Той се паникьосва лесно. Ако имате някакви съмнения, лесно можете да разберете по неговите реакции. Опитайте да му кажете „Искам да поговорим за нещо…“ и вижте как ще реагира. Ако се притесни видимо, значи се съмнява, че вече знаете за другата му връзка. Друг вариант е да бъдете по-смели и да му заявите „Знам всичко!“ Тогава може да получите неочаквани признания. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ina.ivanova
преди 9 години

:)

papugai
преди 9 години

Обръща голямо внимание на визията си - ГейИзлиза с приятели, които вие не познавате - мъжКрие си телефона и Той се паникьосва лесно - шубеИма нужда от уединение - не знае как да ти затвори устата, а не иска да те набие


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия