Как те променя първата любов?

2014-07-17 11:54:00
Как те променя първата любов?
Снимка: Dreamstime

Когато човек е влюбен, той се променя – някои към по-добро, други към по-лошо, но промяната се забелязва при всички влюбени. Виж няколко неща, които те променят и които осъзнаваш, когато си на крилете на любовта:

 

1. За теб е много по-важно да прекарваш време с гаджето си и това, което ти се случва с останалите, не е толкова ценно.

 

2. Ясно виждаш какво харесваш и не харесваш в една връзка. Също така се убеждаваш, че човек е склонен да прави компромиси в името на любовта. Преди може да си бил егоист, но сега мислиш и за половинката си.

 


 

3. Ставаш част от едно цяло и си готов да приемеш различното мнение, въпреки че в края на деня двамата искате едно и също.

 

4. Приятелите ти започват да гледат на теб като част от двойка. Когато ти предлагат да отидете някъде, те канят и твоята половинка.

 

5. Графикът на половинката ти става по-важен от твоя, въпреки че знаеш, че не е хубаво така. Ти обаче се съобразяваш с неговото/нейното свободно време и си готов/а да промениш плановете си, за да го/я видиш за по-дълго време.

 

6. Когато запознаеш гаджето с родителите си, осъзнаваш, че не е толкова страшно, колкото си си го представял.

 

7. Колкото и да обичаш половинката си, знаеш, че обичаш себе си повече и се защитаваш всеки път, когато имаш нужда.

 

8. Осъзнаваш, че характерът е много по-важен от външността.

 

9. Правиш разлика между това да харесваш някого и да го обичаш. Когато просто си падаш по някого, можеш да игнорираш нещата, които не харесваш у него, а когато си влюбен/а за теб той/тя е перфектна или си готов да компромиси в името на любовта.

 

10. Разбираш, че колкото и да обичаш един човек, ако нямате общи интереси и виждания, няма как да бъдете заедно дълго време.

 

11. Вече знаеш, че човек трябва да се труди здраво за връзката си и да гледа на нещата в перспектива, а не само за конкретния момент.

 

12. Започваш да харесваш нещата, които гаджето ти харесва и да използваш много негови думи и изрази, без да го правиш нарочно. Понякога изглеждаш като обсебена от него/нея, но това ти харесва.

 

13. Гледаш на себе си през неговите/нейните очи и започваш да се чудиш какво може да промениш, за да станеш по-добър човек.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия