Какво ви пречи да получите страхооотен оргазъм?

2013-02-12 09:31:00
Какво ви пречи да получите страхооотен оргазъм?
Снимка: Dreamstime

Добрият секс се нуждае от еротичен фокус. Ето защо, някои поведения в спалнята могат да направят оргазма трудно, ако не и невъзможно начинание, особено за жените, които по-лесно се разсейват от мъжете. Оргазмът е толкова красив и прекрасен завършек на любовното рандеву, но за съжаление, не всеки път жените достигат до това ниво на удоволствие по време на секс. Има различни ситуации, които често убиват женския оргазъм и като цяло са неговите най-големи противници. Ето и кои са те:

 

1. Желание за добро представяне

Много жени смятат, че трябва да демонстрират интересни умения и сложни пози, за да дарят мъжа със сексуално удоволствие. Сложните техники и като цяло мисълта как жената се представя в леглото, най-често убиват нейното либидо. По-добре бъдете малко егоисти в леглото, но поне със сигурност ще стигнете до кулминация.

 

2. Мисълта "Как ли изглеждам?"

Ако една жена се държи като зрител в половия акт и вместо да се съсредоточи върху това, което изпитва, тя да мисли за начина, по който изглежда – то оргазмът става почти невъзможен. Мозъкът не е програмиран да изпитва възбуда и безпокойство едновременно, така че едното възпрепятства другото.

 

 

3. Стресът

Финансови проблеми, лични конфликти, професионални изпитания и т.н- всички тези неща водят до стрес, който опустошава сексуалното желание, особено на жените. Интересното в случая е, че сексът може да намали стреса.

 

4. Лошата миризма

Лошата миризма (на пот, на чесън, на алкохол и т.н.) на партньора или дори собствената, може да направи достигането до сексуална кулминация невъзможно. Жените са по-чувствителни към миризмите като цяло и това им действа най-вече на тях.

 

5. Разговор по време на секс

Някои хора смятат, че мръсните приказки по време на секс са еротични, но постоянното бърборене може да подейства разсейващо на жената и да секне пътя ѝ към оргазма.

 

6. Хронична болка

Хората, които живеят с устойчиви, хронични болки, често губят желание за секс. Трудно е да почувстваш удоволствие, когато тялото те боли през цялото време.

 

7. Бърз секс

Женският и мъжкият оргазъм са различни. Много често жената не получава оргазъм, ако движенията на нейния партньор са прекалено бързи и интензивни. Обикновено жените имат нужда от по-бавно темпо, за да стигнат до връхната точка на удоволствие.

 

8. Липса на неприкосновеност

Доста жени няма да успеят да получат оргазъм, ако се страхуват, че актът може да бъде прекъснат (от деца, от възрастни родители, от съквартиранти и т.н.). Ако те не са сами вкъщи, трябва да заключват вратата на спалнята, за да се почувстват спокойно и и комфортно, а не да се разсейват постоянно и да поглеждат през рамо към вратата.

 

Още секс съвети четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия