Защо сексът с гаджето ви куца?

2014-06-19 18:30:00
Защо сексът с гаджето ви куца?
Снимка: Dreamstime

Случвало ли ви се е сексът да не се получава? Колкото и да ви се прави, да искате партньора си и да го обичате, не винаги да се получава? Сексът е много важен за всяка връзка, защото без него сякаш нещо куца. Ако сексът спре да се получава, това може да доведе дори до края на отношенията ви с партньора. Сега ще поговорим кои са причините, поради които най-често нещо куца в секса.

 

Депресия. В различните етапи от живота ни се случват какви ли не неща. Така понякога може да сме много щастливи, друг път ужасно тъжни. Изпаднем ли в депресия, тя ни се отразява на всичко – губим желание за училище, излизания с приятели, дори и за секс. В такъв момент човек е трудно да спре да мисли за това, което го тормози и за съжаление сексът страда от това.

 

Алкохол. Алкохолът изобщо не е безобиден, както много тийнейджъри си мислят. Освен пристрастяване, алкохолът може да предизвика и проблеми с ерекцията. Ако често си пийвате и смятате, че това е нормално, най-добре се замислете дали искате да се докарате до такова състояние.

 

 

Медикаменти. Ако по някаква причина приемате медикаменти, те също могат да се отразят на секса. Може да се чувствате физически неразположени, да ви се спи, да сте изморени. В такъв момент на човек не му е до секс. Също така, някои лекарства могат да влияят на настроенията и да сте доста депресирани. За дамите се отнася и до противозачатъчните, защото те могат да намалят либидото.

 

Стрес. За съжаление в днешно време всички хора са подложени на ежедневен стрес. Ако прибавим и нещо негативно, което ви се е случило наскоро, тогава не се учудвайте, че сексът не върви. Това е една от основните причини при много млади хора, която води до сексуални проблеми. Дайте си малко почивка, прекарайте романтичен уикенд с половинката, защото ще има резултат!

 

Гняв. Ако се ядосвате много, особено ако се карате с партньора, не очаквайте, че ще ви е до секс. В този момент в тялото се случват доста химични процеси, по-скоро ви се иска да трошите и да викате, отколкото да целувате и да милвате гаджето си. Е, помислете си за секс за сдобряване.

 

Липса на самочувствие. Това важи и за двата пола. Знаем, колко е важно едно момиче да се чувства красиво и гаджето му никога да не спира да го повтаря. Същото важи и за момчетата, но повечето не го признават. Ако човек няма добра самооценка, то тогава става несигурен в секса и трудно се отпуска.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия