Няколко правила при секс "по приятелски"? [част първа]

2014-06-16 19:01:00
Няколко правила при секс
Снимка: Dreamstime

В последно време все по-модерно стана да се говори за приятелите с привилегии. Всеки знае какво представляват такъв тип отношения, но е факт, че много тийнейджъри страдат после, защото не разбират някои последствия, които може да има такава връзка или не знаят как точно да се държат и какво трябва и не трябва да правят. Истината е, че има някои правила, които трябва да спазвате, когато сте в такава връзка, ако искате всичко да е наред. Сега ще ви разкажем по-подробно кои са те.

 

Не се влюбвайте! Това е най-голямото и най-важно правило в такава връзка. Не бива да го забравяте никога! Разбира се, то е най-трудното правило, защото отношенията с хората не са аксиома, която да следваме. Чувствата лесно се пораждат, но трудно се изкореняват. Наистина внимавайте какво правите, защото може да съжалявате.

 

Трябва да сте емоционално зрели. Трябва да проумеете, че всеки човек е различен и някои не стават за такива отношения. Ако хората в обкръжението ви имат такива връзки, не бива да мислите, че и вие може безпроблемно да имате такава и да бъдете щастливи. Тези връзки не винаги имат щастлив край, затова трябва да сте подготвени, че дори такава връзка може да ви накара да страдате.

 

 

Да си създадете правила. Това, че сте приятели е доста различно от това да сте гаджета. Трябва да си установите ред, който и двамата да спазвате. Колко често да си звъните, колко често да се виждате, къде да се срещате. Не става въпрос да си правите график, но все пак трябва условията да са ясни.

 

Не прекалявайте с жаждата за внимание. Това е проблем на много момичета, най-вече. Трябва да разберете, че приятел с привилегии, не означава любовник. Не бива да звъните по сто пъти на ден, само защото ви е скучно и нямате нищо по-интересно за правене или искате някой да ви слуша и да ви обръща внимание.

 

Пазете тайна. Това е много важно и също е трудно. Не бива да разказвате, че имате такава връзка с дадения човек. Особено ако сте в една компания. Така ще тръгнат интриги и може да съжалявате, че разгласявате историята. Ако искате да споделите на някого, най-добре първо обсъдете това с другия приятел.

 

Недейте да правите секс с двама души от една компания паралелно. Това наистина би било рисковано. Ако оставим на страна възможните здравословни рискове като болести, важно е да кажем, че лесно могат да ви хванат. Дори да са обещали да пазят в тайна връзката ви, все пак всичко се случва, дори случайно може да се разбере. Така може наистина да изгубите ценни приятели.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 9 години

Момиче съм, да. Благодаря, но мисля, че ще пропусна.

papugai
преди 9 години

@dreamwalkerАко си момиче искаш ли да бъдем приятели ?

dreamwalker
преди 9 години

Тази статия ме потресе! За съжаление единствено и само в отрицателен аспект...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия