През какви етапи минава всяка връзка? [част втора]

2014-06-14 12:03:00
През какви етапи минава всяка връзка? [част втора]
Снимка: Dreamstime

Всяка връзка е уникална. Дори да имате опит във връзките и в любовта, никога не е същото и винаги има някакви разлики. Може да сте имали няколко връзки до сега и всеки път да е било различно. Все пак има признак, който можем да кажем, че е подобен при почти всички връзки. Това е именно етапите, през които всяка връзка преминава. Всеки етап е своеобразен тест за това дали си подхождате. Понякога човек мисли, че е намерил партньора, с който иска да прекара живота си и след няколко месеца осъзнава, че е срещнал човек, с който изобщо не си пасва. Защо това е така? Сега ще ви споменем кои са тези етапи и с какво се характеризират.

 

Етап 5: Напасване! Ако връзката ви преживее този период, вероятно ще бъде успешна и занапред. Това е времето, в което се напасвате с партньора. Вече сте се опознали, обичате се и правите планове за бъдещето си. В този етап се напасвате един по друг. Всеки има някои вредни навици или недостатъци, които дразнят другия. Когато вече сте се опознали, започвате да мислите как да се харесате и спогодите с партньора си. все пак не всички двойки успяват в този период и някои връзки се разпадат. Ако не успеете да се напаснете един с друг, няма как да имате щастлива връзка.

 

 

Етап 6: Щастливият период! Ако сте успели да се напаснете, вероятно вече се разбирате лесно, нямате особено проблеми и се чувствате доволни и щастливи. Това е един много красив период за всяка връзка, защото партньорите се разбират, имат си доверие, сближили са се, а тръпката още ги държи. Този период е един от най-сладките и приятни. Вече гледате на партньора си като на човекът до вас и го приемате сериозно.

 

Етап 7: Съмненията! Възможно е този етап да не настъпи или да настъпи след много дълго време. Това е времето, в което се пораждат съмнения към партньора. Те могат да са в доверието, да мислите, че той/тя ви изневерява или че ви лъже. Започвате да мислите за стари връзки, бивши, ставате подозрителни. Недейте, освен ако нямате основателна причина. Най-добре се въздържайте от необмислени постъпки за да не съсипете връзката си.

 

Етап 8: Пълно доверие. Ако преминете предишния етап и връзката ви устои, след това настъпва спокойствие. В този етап преоткривате партньора си, секса и доверието в него. Давате си равносметка колко много се обичате и колко близки сте всъщност. Сексът става още по-задоволителен, защото нямате тайни от партньора си.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия