Защо някои хора казват „НЕ“ на оралния секс?

2014-06-10 12:15:00
Защо някои хора казват „НЕ“ на оралния секс?
Снимка: Dreamstime

По време на секс всичко е разрешено, стига и двамата партньори да го искат. Може да правите само вагинален секс, а може да си доставяте и допълнително удоволствие като практикувате анален или орален секс. Как ще се забавлявате в леглото зависи само и единствено от вас двамата.

 

Защо някои хора не искат да практикуват орален секс?

 

Има хора, които не искат да правят анален секс и това сякаш не е толкова странно – повечето жени смятат, че е болезнено, а също така има мъже, които не ги привлича тази идея и т.н. Но какво отблъскващо има във френската любов? Докато при някои двойки оралната любов е неизменна част от любовната игра, при други тя е тема – табу, нито се говори за нея, нито се практикува. Интересното е, че повечето хора, които не правят орална любов, нито искат да даряват с орални ласки партньора си, нито искат да получават.

 

 

Понякога има разумно обяснение на отказа от страна на жените, когато става въпрос за френска любов. Напълно възможно е една жена да не иска да прави орален секс, защото преди години е насилвана и има неприятни спомени. Това, че приятелката ти иска да прави секс с теб, не означава, че е съгласна на всичко, което ти искаш от нея, затова се съобразявай с нейните желания и не я карай да прави нещо, което не иска. Сексуалното насилие е една от най-болезнените травми и никой човек не заслужава да я изживее.

 

Страх от болести, предавани по полов път.

 

Въпреки че в доста статии съветват двойките да използват презерватив по време на орална любов, малцина са тези, които спазват този ценен съвет. Френската любов може да не води до нежелана бременност, но е в състояние да ви докара инфекции или болести, предавани по полов път. Не се сърдете на половинката си, ако отказва да ви дарява с орални ласки, защото сте известен с това, че харесвате да правите секс и имате дълъг списък от „завоевания“. Напълно нормално е момичето да се притеснява, че може да си докара някаква болест.

 

Отказ от хигиенна гледна точка.

 

Има някои жени, които са изключително гнусливи, и това е основната причина да не искат да даряват партньора си с орални ласки. Те обаче нямат против да получават, но често отказват, защото им е неудобно да им правят френска любов, но те да не правят. Не се притеснявайте, че урината и спермата излиза от едно и също място при мъжа. По време на секс, когато пенисът е в еректирало състояние, няма никакъв шанс мъжът да изхвърли урина вместо сперма. Затова не се притеснявайте излишно и не си мислете отблъскващи неща.. Ако ви притеснява, че партньорът ви ще свърши, докато му правите френска любов, помолете го предварително това да не се случва, защото не ви е приятно.

 

Също така не бива да отказвате орани ласки, защото се притеснявате. За да избегнете излишни притеснения и да се отпуснете напълно, вземете си душ непосредствено преди секс. Така ще сте спокойна и сигурна, че хигиената ви е на ниво и няма за какво да се притеснявате. А може да си вземете душ заедно и да превърнете къпането в любовна игра.

 

Отказ от библейска гледна точка.

 

Има хора, които живеят с вярването, че единствената функция на секса е продължаване на човешкия род и всичко друго е грешно, особено оралният и аналният секс. В Библията обаче никъде не пише, че мъжът и жената не могат да практикуват френска любов. Замислете се, по време на секс партньорите се галят и целуват по различни части на тялото – устата, бузите, врата, гърдите, корема и т.н. Защо пенисът и вагината трябва да се различават от останалите части на човешкото тялото? Защо трябва да има места, които е срамно да бъдат докосвани и целувани? Нали все пак правиш секс с човека, когото обичаш?

 

Не мисли, че ще се справи добре.

 

Има жени, които нямат нищо против да даряват с орални ласки партньора си, но се притесняват, че няма да се справят достатъчно добре и няма да успеят да му доставят нужното удоволствие. Не бива да си мислите такива неща, защото няма мъж, който да не е доволен, когато получава орална любов. Да, някои жени наистина са по-добри от други, но това е така и при традиционния секс. Ако въпреки това се притесняваш, в интернет има доста статии, в които подробно е обяснено какво обичат мъжете по време на орална любов и какви техники да използва една жена, за да достави максимум удоволствие на партньора си.

 

 

Правите по-често орален секс, отколкото традиционен.

 

Няма нищо лошо оралните ласки да са част от любовната ви игра, но в никакъв случай не бива да изместват традиционния секс. Не се учудвайте, ако половинката ви откаже да практикувате орална любов, ако тя е единствената интимност помежду ви. Не, че всеки път след нея трябва да правите секс, но в никакъв случай не бива да се превръща в най-интимното нещо, случващо се помежду ви. Сливането по време на вагинален секс не може да бъде заменено с нищо друго!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Жените кога станаха хора ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия