Няколко разхлаждащи и възбуждащи пози за лятото (+ 18)

2014-06-10 17:36:00
Няколко разхлаждащи и възбуждащи пози за лятото (+ 18)
Снимка: thinkstockphotos.com

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

През последните няколко дни все по-ясно се усеща и вижда, че лятото наближава. Горещите летни месеци определено предразполагат към страстни авантюри, като голяма част от тях се случват на морето. През лятото либидото ни е на макс, но понякога горещините ни спират да се развихрим. Има решение на този проблем – секс във вода. Може да се отдадете на изкушението както в морето, така и в басейна, а защо не и под душа. Важното е да ви е готино и разхлаждащо.

 

Вижте няколко предложения, които определено си заслужава да опитате това лято:

 

 

Секс в басейна – необходимо е само да намерите безлюден басейн, където да се отдадете на страстта. Мъжът трябва да стъпи на най-долното стъпало на металната стълба за влизане и излизане и да се опре на нея с гърба си. Жената се качва на второто стъпало, като се държи здраво от двете страни на стълбата. Наведете се леко назад, това ще улесни проникването. Внимавайте със секса в басейна, защото хлорираната вода може да ви създаде неприятни здравословни проблеми, най-безобидното, с което ще се сдобиете, са гъбички.

 

Секс до басейна – препоръчваме ви да започнете любовната игра в басейна, но когато атмосферата се нажежи, да излезете извън него и там да се отдадете един на друг. Жената може да седне на ръба на басейна с широко разтворени крака, а мъжът да остане във водата и да я дари с уникално орално изживяване. След това може да излезе и да отиде на най-близкия шезлонг, където да легне по гръб. Жената застава над него в поза „ездачка“, като определя темпото и двамата довършват започнатото в басейна.

 

Секс в морето – водата в басейна, както и морската вода, не оказват благоприятно влияние върху вагиналната среда. Затова е по-добре в морето да осъществите само любовна игра или да задоволите нуждите на партньора си, но да правите секс на плажа. Може да го направите върху плажната кърпа /като внимавате с пясъка!/ или на шезлонг, ако има свободен такъв и наблизо няма хора, които да ви видят.

 

Ако все пак ви е интересно и искате да опитате какво е да правиш секс в морето, може да разберете по безопасен начин, като го направите върху надуваем дюшек. Влезте навътре, но не прекалено надълбоко. Водата трябва да стига до таза на партньора ви, за да може той да проникне във вас, докато вие лежите по корем на дюшека.

 

Може да правите секс и в лодка или на водно колело. Трябва обаче да бъдете внимателни, защото съществува риск да се обърнете във водата, ако наклоните плавателния съд на една страна. Затова ви препоръчваме да седнете близо един до друг лице в лице и да се отпуснете леко назад на ръцете си. Мъжът сгъва коленете си и разтваря краката си, а жената поставя своите крака върху раменете му. Тласъците трябва да са умерени, за да не се озовете и двамата във водата.

 

 

Секс в банята – ако не сте авантюристични личности и не ви харесва факта, че непознати може да ви видят как правите секс, отдайте се на страстта под душа. Съвети няма да ви даваме, там може да експериментирате на воля, без да бързате, защото може някой да ви прекъсне.

 

Ако решите да правите секс във ваната, препоръчваме ви да опитате следната поза. Жената ляга на една страна, като се подпира на ръката си. При нужда може да сгъне леко крака, на който е легнала, за да запази баланс. След това вдига другия си крак, като мъжът го хваща и го придържа изправен нагоре. След това прониква, като тласъците са сравнително бавни. Тази поза най-вероятно ще ви допадне, защото тялото на мъжа притиска женското тяло и това носи удоволствие и на двамата партньори, като по-привилегирована е жената, понеже се оказва нежен натиск върху нейния клитор.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия