Подходящи пози за мъже, които не са надарени (+ 18)

2014-06-06 17:00:00
Подходящи пози за мъже, които не са надарени (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Редица проучвания показват, че средната дължина на мъжкия полов орган по време на ерекция е между 14 и 17 сантиметра. Въпреки че жените твърдят, че дебелината на пениса е по-важна от неговата дължина, представителите на силния пол винаги се притесняват, когато стане въпрос за големината на мъжкото им достойнство. Истината е, че жените ценят много повече любовната игра, отколкото самия секс, така че мъжете, които наблягат на нея, със сигурност са много добри любовници. И все пак има пози, които са подходящи предимно за мъжете с малки пениси. Те осигуряват по-дълбоко проникване и по-лесно докарват жената до оргазъм. Когато атмосферата в леглото се нажежи, използвайте някоя от следните пози:

 

 

Кучешка поза – това е една от любимите пози на мъжете. Тя е изключително подходяща за господа, които не са особено надарени. Жената трябва да бъде леко наведена напред, тазът да е повдигнат назад и леко нагоре, а гърбът да е извит като на котка.

 

По гръб – жената ляга на леглото и свива краката си в коленете и към гърдите. Мъжът е на колене, като леко повдига таза на партньорката си. Свитите колене и изнесеният нагоре таз увеличават натиска на пениса и скъсяват вагиналния канал, което води до изключително много удоволствие както за жената, така и за мъжа.

 

Поза отгоре – жената трябва да клекне върху мъжа, който е легнал в леглото. В тази поза тя определя темпото, с което се движи, а и тя осигурява пълно проникване на пениса.

 

V-поза – дамата е легнала по гръб, а мъжът е на колене и е изправен или леко приклекнал. Тази поза е изключително удобна за маса, бюро, диван и т.н. Мъжът трябва да повдигне краката на половинката си във въздуха, като ги държи за глезените. Краката са леко разтворени във V-образна форма, а проникването е изключително дълбоко и доставя невероятно удоволствие на жената.

 

На ръба – мъжът сяда на ръба на леглото, като се подпира на лактите си, а жената сяда в скута му. В тази поза и двамата партньори могат да определят темпото и натиска.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия