Кои са най-популярните секс фантазии? [част втора]

2014-06-25 19:58:00
Кои са най-популярните секс фантазии? [част втора]
Снимка: Dreamstime

Сексът трябва да бъде разнообразен, за да е винаги интересен и динамичен. Особено ако една двойка е дълго време заедно, в един момент може би нещата се изчерпват и настъпва едно положение, в което хем се обичате, хем сексът е скучен. Това понякога е отчайващо, защото сексът е важен за една връзка и ако той не върви, то отношенията ви могат да се разрушат много бързо.

 

За да не стигнете до там да разваляте връзката си, просто разнообразявайте секса. Сега ще поговорим за влизането в роли и кои са най-популярните фантазии. Няма лошо да пробвате с нещо такова, със сигурност ще е интересно и гаджето ви ще се зарадва.

 

Да си направите клипче. Отначало може би ще сте скептични, но признайте си, всеки дори да не го е правил, си го е мислил. Според проучване, 40% от жените искат да участват в порно клипче, което да направят с партньора си. През 2012 година, 28% от жените признават, че са участвали в такова клипче, което са заснели заедно с гаджето си. през 2014 година, тази цифра се очаква да достигне до 52%.

 

 

Секс на публично място. Това е фантазия, която почти всеки има, а и не е толкова трудна за осъществяване. Според анкета, направена от мъжко списание, 64% от жените искат да правят секс на публично място и тази идея ги възбужда. Те споделят, че им носи усещането, че могат да бъдат хванати и това им действа доста възбуждащо.

 

Секс играчки. Това също е доста лесно осъществима фантазия. А какво наистина искат жените? Скоро проведено изследване показва, че жените искат превръзка на очите, белезници, вибратори и множествени оргазми. 76% от жените признават, че искат да използват секс играчките с партньора си. А 89% от мъжете споделят, че биха се радвали да използват такива играчки.

 

Мъж в униформа. Обожавате ли мъже в униформа? За някои жени е изключително възбуждаща идеята за полицай или пожарникар в леглото. Според психолози, това е така, защото униформеният мъж подсъзнателно дава сигнали на жената, че може да оправи всички проблеми в живота ѝ. Не знаем дали е така, но ако искате гаджето ви да стане полицай за една нощ, няма какво да чакате, действайте!

 

Доминиране. Тук ще включим и това да бъдете доминирани от партньора. Оказва се, че това е фантазия на много хора. По-голям е процентът жени, които споделят, че изпитват удоволствие, когато партньорът им заповядва какво да правят, а те трябва да изпълняват. Но има и мъже, които много биха се радвали, ако приятелката им ги „наказва“. Тук оставяме фантазията ви да се вихри, но помнете, че сексът е хубав, когато няма болка и всичко, което правите се харесва и на двамата партньори.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия