Нека поговорим за размера на средностатистическия пенис

2014-05-26 14:02:00
Нека поговорим за размера на средностатистическия пенис
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето представители на силния пол се притесняват относно размера на пениса си. Особено, когато са тийнейджъри и това сякаш е най-важната част от тяхното тяло. Според специалистите средният размер на мъжкия полов орган в еректирало състояние е 16.5 сантиметра. Ако обаче твоят е по-малък, не бързай да се чувстваш зле и да се чудиш какво да правиш, за да ти порасне. Тези статистически данни не са особено коректни, защото са на базата на измервания, които са си правили мъжете сами на себе си. Ясно ти е, че всеки се е „надценил“ или просто не е направил измерването правилно. Голяма част от мъжете не знаят къде и как да измерят пениса си или използват неточни измервателни уреди.

 

Поради тази причина учените, които се занимавали със средният размер мъжки полов орган, наели специално обучен човек, който да измерва дължината на пенисите. Резултатите били други – средният размер на мъжкия член в еректирало състояние е 14.9 сантиметра. Сега по-спокоен ли си, че не ти е малък?

 

 

Така както жените се притесняват относно големината на своите гърди, така и мъжете се чувстват некомфортно, когато пенисът им е малък. Въпреки че повечето дами твърдят, че размерът няма значение, важна е техниката, според господата колкото повече, толкова по-добре.

 

Повечето жени не разбират защо мъжете се вманиачават толкова много по своя пенис и понякога се случва да се пошегуват с неговия размер и да сринат егото на партньора си. Затова, момичета, никога не си правете шеги на тази тема. Възможно е гаджето ви да започне да получава еректилни дисфункции след такъв майтап, дори пенисът му да е с нормален размер или дори голям. Затова по-добре не рискувайте и не стъпквайте мъжкото му достойнство!

 

Както вече споменахме, доста жени твърдят, че размерът не е от значение. Има дори дами, които предпочитат нормален или малък пенис, отколкото прекалено голям. Те го свързват с болка по време на секс и грубо държание от страна на партньора си.

 

Други пък предпочитат дебел пред дълъг пенис. За жените обиколката на мъжкия полов орган е по-важна, защото усещат повече, когато той минава през входа на влагалището. Затова се смята, че мъжете, които имат дебели пениси, се справят по-добре в леглото. А и лакомията също си казва думата. Влагалището на една жена, която не е раждала, е около 7.5 сантиметра, когато не е възбудена, при раждалите дами е около 10 сантиметра. Тоест всичко над 10 сантиметра е лакомия от страна на жената и перчене от страна на мъжа. 10 сантиметра са напълно достатъчни, за да бъде задоволена партньорката ви.

 

Защо пенисът на другарчето винаги е по-голям?

 

Причината е в гледната точка. Ъгълът, под който виждаш пениса си, когато погледнеш надолу, го прави да изглежда по-малък, отколкото е в действителност. Същото е и когато надзърнеш и видиш половия орган на друг мъж – погледнато от твоя ъгъл изглежда по-голям, отколкото е.

 

 

Ако ти е любопитно колко ти е голям в нееректирало състояние, имай предвид, че има много фактори, които му оказват влияние, като основният е температурата на околната среда. Когато навън е студено, пенисът ти може да се свие до почти нищо. Но ако любопитството ти надделява и искаш да видиш разликата в сантиметри, премери си го. Статистиката показва, че при нормална температура дължината на нееректиралия пенис е 9.5 сантиметра от върха към основата. Имай предвид, че мъж, който има малък пенис в спокойно състояние, може да достигне до 100% увеличение на дължината по време на ерекция. Тези, на които им е по-голям в нееректирало състояние, получават между 75 и 95% увеличение.

 

Затова, момчета, няма какво да се притеснявате дали ви е 13 или 15 сантиметра. В леглото жените изпитват удоволствие от съвсем други неща – от любовта, която струи помежду ви, от ласките, с които я дарявате по време на любовната игра, от загрижеността дали ще получи оргазъм или не, от нежните целувки, с които обсипвате голото й тяло. Размерът няма значение, важна е техниката и отдадеността ви по време на секс!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия