Кои са най-популярните секс фантазии? [част първа]

2014-06-20 19:34:00
Кои са най-популярните секс фантазии? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът трябва да бъде разнообразен, за да е винаги интересен и динамичен. Особено ако една двойка е дълго време заедно, в един момент може би нещата се изчерпват и настъпва едно положение, в което хем се обичате, хем сексът е скучен. Това понякога е отчайващо, защото сексът е важен за една връзка и ако той не върви, то отношенията ви могат да се разрушат много бързо.

 

За да не стигнете до там да разваляте връзката си, просто разнообразявайте секса. Сега ще поговорим за влизането в роли и кои са най-популярните фантазии. Няма лошо да пробвате с нещо такова, със сигурност ще е интересно и гаджето ви ще се зарадва.

 

 

Шеф и служител. Според проучване 56% от жените и 61% от мъжете имат сексуална фантазия да правят секс в офис. Така че защо не се облечете подобаващо и не изненадате гаджето с една нова ризка, къса пола, високи обувки и жартиери? Определено положението ще се нагорещи.

 

Изнасилване. Изследвания показват, че 64% от жените си фантазират как биват изнасилвани. Учудвате се? Оказва се, че жените се чувстват много добре, когато мъжът е водещ и им казва какво да направят и те са изцяло под негова власт. Това подсъзнателно им позволява да се отпуснат на максимум и да си „позволят“ да правят „забранени“ неща.

 

Ексхибиционизъм. Тук не става дума за тежките форми на този фетиш, на които понякога ставаме свидетели без да искаме. Става дума, че някои хора си фантазират факта, че някой може да ги види, докато правят секс. Това се оказва възбуждащо за 19% от участниците в проучване на тази тема. Други 5% признават, че се възбуждат от възможността да бъдат видени голи на публично място.

 

Да се гледате взаимно, докато се самозадоволявате. Това е може би една от най-странните фантазии, но явно някои хора се възбуждат много ако гледат партньора си как изпитва удоволствие по този начин. Вярваме, че човек не би издържал дълго само с гледане и би се нахвърлил с удоволствие на партньора си.

 

Секс с непознат. Секс с непознат крие много рискове и може сериозно да пострадате, ако решите да направите тази луда постъпка. Но се оказва, че повечето хора прибягват до тази фантазия. Разбира се, няма нищо лошо с гаджето да се престорите на непознати и цяла вечер да играете все едно сте се срещнали същата вечер и сте я завършили в леглото. Тук няма правила, всеки може да бъде този, който иска, различни имена, различни стилове, различни години, различни характери – изборът е ваш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия