За какво лъжем гаджето най-често?

2014-05-26 19:29:00
За какво лъжем гаджето най-често?
Снимка: Dreamstime

Кога излъгахте последно? Може би преди час, преди минути? Според учените, човек лъже около 200 пъти на ден. Разбира се, тук влизат всякакви дребни лъжи, като например когато някой ви пита „Как си?“, а вие отговорите „Добре“, макар да сте ядосани, тъжни, депресирани или да имате куп проблеми. А лъжете ли гаджето? Сега ще посочим най-честите лъжи, които казваме на половинката си.

 

„Идвам след 10 минути“. Това, вероятно, е лъжа, която казваме не само на гаджето, а на повечето приятели, когато закъсняваме. И все пак, жените най-често имат навика да закъсняват и да карат половинките си да чакат понякога и с часове. Не отричаме, че има и някои представители на мъжкия пол, които закъсняват много и наистина често лъжат, че идват след десет минути, макар те да имат нужда от няколко пъти по толкова време.

 

„Не съм чул/а телефона“. Това също е много често използвана фраза, за жалост най-вече е лъжа. Много хора се чувстват притеснени от своите гаджета, защото те често им звънят и искат да си говорят, дори в моменти когато партньорът им е с приятели или в ситуация, в която не е удобно да се говори по телефон. Затова понякога единствения начин е да излъжете, че не сте си чули телефона.

 

 

„Изобщо не се заглеждам по други“. Още една често използвана лъжа. Ако вие или гаджето ви се заглеждате по други, това е нормално. Заглеждането само по себе си не е нищо, защото това не е изневяра. Хората сме така устроени, че постоянно се сравняваме с другите и обичаме да бъдем харесвани и да получаваме внимание. Дори е установено, че жените най-често зяпат други жени по улиците, а не се заглеждат толкова по мъже. Причината е, че жените се сравняват коя е по-красива и атрактивна.

 

„Никога не съм изневерявал/а“. Още една лъжа, която много хора често казват. Когато човек срещне нов партньор и иска нещата да се получат, той се старае да се покаже в най-добрата светлина. Това важи и за двата пола. Това е най-честата причина тази лъжа да бъде изричана. Хората, които са изневерявали знаят, че това не е правилно и не искат новото им гадже да ги зареже, защото ще се изплаши от възможна изневяра.

 

„Никога не съм обичал/а друг/а така“. Това също е много употребявана лъжа. Понякога тя може да е неволна, защото човек е заблуден от чувствата и не знае дали наистина е влюбен, или е по-скоро объркан в чувства. В други случаи обаче, тази лъжа се казва целенасочено за да омае новото гадже.

 

Нашият съвет към вас е да не лъжете. Ако сте честни в отношенията си, ще имате по-голям успех в любовта. Опитайте се да бъдете искрени със себе си и с половинката си. Така ще си спестите много разочарования. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия