Какви грешки допускат момичетата в леглото?

2014-05-25 16:54:00
Какви грешки допускат момичетата в леглото?
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки ден слушаме и четем колко са различни мъжете и жените. Това е така, защото понякога единия пол остава с доста погрешни впечатления за вкусовете и разбиранията на другия пол. Това поражда някои пререкания и неразбирателства. Сексът е много важен за всяка връзка и понякога ако той не върви, цялата връзка се съсипва. А ако една двойка има сексуални проблеми, може би е просто, защото партньорите правят някои грешки. Сега ще поговорим какви грешки допускат жените в леглото. Какво не бива да правите и защо?

 

Имитирате оргазъм. Това е голяма грешка. Вероятно си мислите, че така ще накарате партньора ви да се почувства по-добре и това е просто мил жест. Съветваме ви да не правите това по няколко причини. Първо, така се отказвате от собственото си удоволствие. Второ, ако имитирате оргазъм, давате грешна представа на партньора си и той най-вероятно ще си мисли, че е страхотен в леглото и вие сте задоволена. Това няма да оправи проблема, а ще го задълбочи. Най-добре поговорете и разкажете на партньора си какво ви харесва в секса, вместо да се правите, че изпитвате удоволствие.

 

Ако гаджето ви се самозадоволява, сексът не е задоволителен за него? Отново грешка! Ако партньорът ви мастурбира, това не означава, че сексът с вас не му харесва. Може би ще се учудите, но проучване показва, че 91% от мъжете под 70 годишна възраст и 76% от жените мастурбират редовно.

 

 

Не е толкова лесно да свършите едновременно! Това със сигурност би ви харесало, но не си мислете, че ако не успеете да свършите заедно, сексът не е хубав. Оказва се, че едва около 15% от двойките свършват по едно и също време. Ако само се опитвате да достигнете до оргазъм заедно, но не се получава, вероятно ще си докарате повече негативни емоции, отколкото позитивни. Отпуснете се и се насладете на секса.

 

Колко секс е нормално да правите? Ако в последно време не правите секс много често, вероятно се чувствате неприятно. Започвате да си мислите дали има някакъв проблем, чудите се гаджето дали още ви намира за привлекателна или секси. Истината е, че за да имате задоволителен сексуален живот няма значение колко често правите секс. Това зависи изцяло от вас и от начинът ви на живот. Ако в последно време сте по-натоварени и имате повече стрес, не се учудвайте, че правите по-малко секс.

 

Жените мислят, че мъжете биха правили секс навсякъде и по всяко време. Истината е, че трябва да ви разочароваме дами, това не е вярно. Момчетата също имат нужда от това да са в по-специално настроение, за да правят секс. Освен това не всяко място би им допаднало за такива приключения.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия