Няколко съвета към момичетата, които не харесват телата си

2014-05-21 17:00:00
Няколко съвета към момичетата, които не харесват телата си
Снимка: freedigitalphotos.net

Много момичета се притесняват от голотата си. Това е един от основните им проблеми, когато става въпрос за секс. Дори пред гаджетата си, някои момичета изпитват истински стрес от това да се съблекат голи и да се покажат изцяло на партньора си. Тук не става дума за това дали момичетата са готови за секс или не, а за това, че притесненията им са основно дали ще се харесат на момчето и какво той ще си помисли. Сега ще ви посочим няколко важни неща, които ще ви помогнат в преодоляването на тези комплекси.

 

Голотата е естествена. Хората сме естествени, когато сме голи. Все пак така се раждаме, но проблемът е, че имаме много предразсъдъци относно визията си. Със сигурност имате дрехи, с които се харесвате много и смятате, че сте неотразима, но вероятно гаджето ви е на друго мнение. Ако го попитате как ви харесва повече – с любимата ви рокля или без нищо, сигурни сме, че отговорът ще е в ущърб на любимия ви тоалет.

 

Моделите от кориците на списанията не са реални. Това е проблем на много млади момичета, искат да са като от корица на списание. Няма лошо да се стремите да изглеждате красиви, да поддържате тялото си и да се грижите за себе си. Това е похвално, но не и когато се опитвате да заприличате на любимата си известна личност. Жените от модните подиуми са плод на мъчителни и вредни диети, пластични операции и фотошоп. Намерете в интернет папарашки снимки на любимата си звезда. Със сигурност няма да сте очаровани от гледката на целулит, грозна кожа и паласки.

 

 

Какво мислят мъжете? Вие със сигурност намирате дефекти в тялото си, дори там където ги няма. Но мъжете не мислят като вас. Мъжете не се вкопчват в детайлите, противно на жените. Когато един мъж види жена срещу себе си, той веднага я квалифицира като привлекателна или непривлекателна, но оглежда цялата картина. Вероятно няма да забележи дребните детайли като разрошената коса, височината или маникюра.

 

Затова не се учудвайте, когато гаджето не забележи новата ви блуза. По същия начин той не вижда целулита, петте пропуснати косъма на бедрото или белегът от детството на лакътя ви. Той не мисли коя част от тялото ви е грозна, защото ви приема като едно цяло. А и щом той е с вас, значи не иска да си намери друга.

 

Секс с дрехи. Има някои момичета, които наистина се вманиачават, защото не си харесват нещо. Те дори са склонни да правят секс с дрехи, само и само гаджето им да не гледа проблемната зона. Сексът с дрехи може и да е готин понякога, но определено всеки път няма да се хареса на партньора ви. Мъжете искат да гледат гърдите и дупето ви. Дори вие да не ги харесвате, не значи, че гаджето ви не може да полудее при вида на голото ви тяло.

 

Гледайте се в огледалото. Повече се вглеждайте в себе си, но когато сте голи. Махнете всякакъв грим, аксесоари и дрехи. Изучавайте тялото си и свиквайте с него. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия