Методи и храни за уголемяване на бюста по естествен начин

2014-05-13 16:31:00
Методи и храни за уголемяване на бюста по естествен начин
Снимка: Dreamstime

Голяма част от представителките на нежния пол, които имат малък бюст, искат да се сдобият с по-големи гърди. Някои от тях залагат на хирургическата намеса, докато други се опитват да уголемят бюста си по естествен начин. Вижте няколко метода и храни, които уж помагат за уголемяване на гърдите:

 

Мехлем от шишарки – нужни са ви няколко шишарки, които трябва да бъдат киснати в литър спирт в продължение на месец. След като мехлемът стане готов, трябва да си правите масаж на гърдите с кръгови движения всеки ден по два пъти.

 

Има още един мехлем, който се прави от шишарки. Той се приготвя, като в една чаша вода поставите половин лъжица шишарки от хмел, след което ги оставите да престоят около 8 часа. Пият се 100 милилитра 3 пъти на ден преди хранене.

 

Плодове и зеленчуци – те регулират нивото на тестостерона в женското тяло и допринасят за цялостното ви здраве. Брюкселското зеле, червеното зеле и карфиолът пречат на раковите клетки да се развиват. Боровинките и ягодите пък защитават клетките от свободните радикали и щетите, които нанасят. Пълнозърнестите храни увеличават размера на бюста, защото съдържат голямо количество фибри. Наблегнете на консумацията на копър, сминдух и палма. Тези храни увеличават размера на гърдите, правят тъканта по-здрава и подпомагат за гладкото смилане на храната.

 

 

Бира – тази пенлива течност е любима както на мъжете, така и на жените. Едно време не всеки е имал възможността да консумира бира, защото тя е била на доста висока цена. В днешно време обаче всеки може да си я позволи. Трябва да пиете по около литър бира всеки ден, за да увеличите размера на гърдите си най-малко с два размера. Внимавайте обаче, защото бирата съдържа в себе си алкохол и може да ви направи неадекватни, ако прекалите с количеството. Също така освен гърдите, може да ви порасне и дупето, защото тя не е от нискокалоричните напитки.

 

Храни, богати на естроген – една от причините жените да имат малки гърди е хормоналният дисбаланс. Когато женското тяло произвежда много тестостерон, той пречи на растежа на бюста. За да може да контролирате нормалното ниво в тялото ви, трябва да приемате по-малко количество въглехидрати за сметка на пресните плодове и зеленчуци и пълнозърнестите храни. Също така е хубаво да наблегнете на консумацията на храни, които са богати на естроген, защото той води до уголемяване на гърдите. Храните, които са богати на естроген, са:

 

- млечни продукти;

- соеви продукти;

- варива – боб, нахут, лимски фасул, грах и леща;

- ленени семена;

- подправки и билки – магданоз, мащерка, джинджифил, карамфил, куркума, червена детелина, тилчец, риган и градински чай;

- плодове и зеленчуци – домати, ябълки, нар, моркови, цвекло, сливи, папая, люцерна, тиква, патладжан, картофи, краставици, маслини и череши;

- пълнозърнести храни – кафяв ориз, ечемик и овес;

 

Къпане в роса – има легенда, че ако девствена девойка се търкаля седем поредни утрини в свежа роса на изгрев слънце, бюстът я ще стане голям и стегнат. Ако решите да го практикувате, внимавайте някой да не ви види голи и да не се върнете у дома с десетки кърлежи по тялото си.

 

 

Здравословни мазнини – много е важно мазнините да се разпределят равномерно по тялото, за да не се сдобиете с голямо дупе, вместо с голям бюст. Нужни са ви мононенаситени мазнини. Те се съдържат в следните храни:

 

- херинга;

- маслини и зехтин;

- сурови ядки;

- сусамово семе и масло;

- авокадо;

- ленени семена и масло;

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Подкрепям къпането в роса, останалите неща не вършат работа.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия