Изненадващи факти за секса [част първа]

2014-05-03 17:08:00
Изненадващи факти за секса [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е прекрасен начин да се почувствате добре, да усетите близостта и любовта на партньора си. Сексът е интересна тема за повечето тийнейджъри и е нормално да си задавате какви ли не въпроси. Но със сигурност ще се изненадате от някои факти, свързани със секса като например как парите влияят на близостта или колко калории гори сексът. Сега ще ти разкажем повече за тези интересни изследвания на сексуална тематика.

 

По-силното сексуално желание при жените е белег за по-високи изисквания към потенциалния партньор. Мислите си, че ако някой умира за секс и не може вече да издържа на сухо, понижава критериите си? Всъщност се оказва, че при жените не е точно така. Оказва се, че според изследване от 2013 година жените, които искат секс за една нощ са склонни да изберат физически най-атрактивния мъж.

 

При мъжете не е точно така, защото те намират всяка красива жена за потенциална партньорка. Мъжете искат секс и са готови да го получат при каквото и да е положение. При жените не е така, защото те подсъзнателно търсят най-добрите гени в потенциалния партньор. Той трябва да е доминиращ, привлекателен, красив и силен. Мъжете, които имат приятелки с по-добри доходи, са склонни да имат проблеми с ерекцията. Оказва се, че понякога повечето пари означават повече проблеми. През февруари 2013 година е публикувано изследване, което сочи, че мъжете са склонни да имат проблеми с ерекцията, ако приятелките им печелят добри пари. Изследвани са повече от 200 000 двойки в Дания. Но защо това се случва, все още не е изяснено. 


 

Момчетата, които помагат в домакинството, правят по-малко секс. Момчетата, които помагат вкъщи със сигурност са мечта на всяка майка (по-късно и приятелка), но се оказва, че според изследване, те правят по-малко секс, отколкото тези, които не захващат нищо вкъщи.

 

Учени са изследвали 4 500 двойки, като са установили, че мъжете, които гладят, пускат пералня и готвят правят около два пъти по-малко секс, в сравнение с мъжете, които оставят домакинската работа за половинките си. защо това е така? Защото подсъзнателно мъжете разделят работата на „мъжка“ и „женска“. За един мъж може да е възбуждащо да смени кранче или да поправи бравата, но не и да измие чиниите или да изглади дрехите.

 

Икономистите имат най-много партньори. Оказва се, че студентите, които учат икономически науки имат средно по около пет партньора по време на следването си. Студентите, които се обучават в областта на медиите, имат средно по три партньора, а тези, които учат специалности, свързани с околната среда – по по-малко от два. Изследването е направено в повече от сто университета в Обединеното Кралство.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
emmiity.krustewa
преди 9 години

мога да споря по темата за Момчетата, които помагат в домакинството, правят по-малко секс. Това съвсем не е вярно. Личен опит. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия