Кои са странните неща, които възбуждат мъжете?

2014-05-02 10:56:00
Кои са странните неща, които възбуждат мъжете?
Снимка: freedigitalphotos.net

Със сигурност повечето момичета са чували, че момчетата се възбуждат от страстна целувка, стриптийз или еротично бельо. Това няма да го оспорваме, но сега ще ти представим някои други неща, които намираме за странни, но те влияят на мъжете.

 

Миризма на тиквен пай. Явно дамите трябва да забравят за любимия си парфюм. Учени от Чикаго открили, че миризмата на тиквен пай, смесена с лавандула увеличава притока на кръв към мъжките гениталии. Учените нямат обяснение защо така се получава, но предполагат, че по този начин мъжете се чувстват отпочинали и релаксират. Наистина намираме това за странно и то влиза в нашата класация.

 

Страх. Невероятно, нали? Оказва се, че учени от университет в Канада направили изследване, което показва, че страхът възбужда мъжете. Те разделили група мъже на две по-малки групи. Едните изправили пред мост, който бил стабилен и сигурен, а другите пред такъв, който бил несигурен, клател се и създавал усещане, че може да се срути. След това изпратили красива сътрудничка, която да ги интервюира, за да попълнят анкетните карти за проучването. Тези, които били изправени пред опасния мост, дали доста по-похотливи отговори на въпросите, в сравнение с другата група.

 

Червен цвят. Съветваме дамите да изберат червена рокля/блуза за следващата си среща. Изследване на американски учени показва, че мъжете си падат по червеното. Група мъже е трябвало да оценява снимки на жени, които са били облечени по различен начин. Оказало се, че мъжете намират за по-привлекателни жените, облечени в червената гама.

 

 

Дълги ръце. Може би, си мислите, че момчетата се възбуждат от дълкокраки момичета. Оказва се, че не е точно така, явно това е само мит. Според изследване на австралийски учени, мъжете се възбуждат от жени с дълги ръце. Изследователите направили проучване като събрали група мъже доброволци. Показвали им видеа, на които има жени. Те трябвало да посочат кои намират за най-привлекателни. Жените, които те посочили имали дълги ръце, докато жените с дълги крака не влезли в класацията на най-атркативните.

 

Бельо, което е в комплект. Мъжете не се заглеждат толкова по цветове, кройки, марки или декорации. Но ако си облечете комплект сутиен и прашки, наистина ще зарадвате половинките си. Мъжете не са претенциозни към цвета или модела, но ги възбужда това, че сте се постарали с външния си вид и сте вложили малко повече пари и енергия.

 

Извивки. В последно време момичетата се подлагат на какви ли не диети, само и само да смънкат няколко излишни килограми и да са по-слаби. Оказва се, че това е само ваше внушение, момичета. Мъжете си падат по формите. Учени от университета в Санта Барбара доказват, че жените с по-пълни бедра имат повече омега – 3 мастни киселини в организма, което увеличава притока на кръв към гениталиите.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия