Няколко прости неща, от които мъжете се възбуждат

2014-04-17 16:13:00
Няколко прости неща, от които мъжете се възбуждат
Снимка: Dreamstime

По време на секс е разрешено всичко, стига и двамата партньори да се чувстват комфортно. На жените не им е особено трудно да възбудят партньора си. Мъжете, за разлика от представителките на нежния пол, се възбуждат изключително лесно и то от прости неща. Затова няма смисъл да полагате усилия за прекалено сложни изпълнения, при положение, че може да постигнете целта си и с нещо по-простичко.

 

Вижте кои са трите основни неща, които могат да възбудят един мъж:

 

 

Говор – прекалено многото приказки по време на секс са излишни, но и пълното мълчание не е добра идея. Затова говорете умерено, за да не кажете нещо, за което ще съжалявате. Използвайте мръсни думи, но не прекалявайте, за да не станете прекалено вулгарни. Говорете тихо и нежно и не го правете постоянно! Не е важно количеството думи, а тяхното качество! Правилните думи ще нажежат обстановката и ще възбудят партньора ви на максимум.

 

Движение – както знаете, мъжете възприемат нещата с очите, а не с останалите сетива. Затова и обичат да правят секс на светло и да се наслаждават на половинката си. Ако искате да възбудите партньора си, заложете на сексапилните движения. Движението на гърдите, шията, коремчето, бедрата и дупето определено ще му харесат, ако знаете как да се движите. Може да опитате и с еротичен танц, той определено няма да остане безразличен към случващото се.

 

Аромат – няма нищо по-хубаво от натуралното. Става въпрос както за външния вид, така и за човешкия аромат. Разбира се, това не означава, че трябва да миришете на пот. Но имайте предвид, че представителите на силния пол се възбуждат изключително лесно, когато подушат кожата и косата на половинката си. Избягвайте употребата на прекалено силни парфюми и кремове, защото мъжете не си падат по такива аромати. Вземете си душ преди секс, за да бъдете максимално чиста и естествена. За мъжете това е в пъти по-секси, отколкото ако сте „изкъпана“ в парфюм.

 

Както вече казахме, не е нужно да се престаравате, за да възбудите партньора си. Мъжете се възбуждат от прости неща, които лесно може да им бъдат предоставени. Това не означава да престанете да носите еротично бельо или нощничка, но не си мислете, че това ще възбуди партньора ви повече, отколкото ако сте с готини боксерки и памучна пижама.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия