Какво да правите, ако гаджето ви не иска да ви прави френска любов? (+18)

2014-04-24 11:59:00
Какво да правите, ако гаджето ви не иска да ви прави френска любов? (+18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Оралната любов определено доставя огромно удоволствие както на мъжете, така и на жените. Има обаче доста хора, които не искат да я практикуват по една или друга причина. Ако гаджето ви е сред тях, то трябва да направите така че да поиска да ви достави удоволствие и по този начин. Вижте как:

 

Насърчавайте го/я – някои мъже и жени не искат да правят френска любов на половинката си, защото се притесняват, че няма да се справят и няма да доставят нужното удоволствие на човека, когото обичат. Те имат нужда от насърчаване. За да го/я улесните, споделете предварително какво най-много ви доставя удоволствие.

 

 

Отпуснете се – не се притеснявайте какво е положението „там долу“. Ако поддържате хигиената си на ниво и сте си взели душ, преди да се озовете в леглото с партньора си, няма за какво да се притеснявате. Вашата неувереност ще бъде забелязана от половинката ви и това може да я накара да загуби желание за орална любов.

 

Обръснете се – никой не обича интимното окосмяване. Добре де, има и такива, които си падат по него, но се срещат наистина рядко. Затова трябва да се обезкосмите много добре и теренът да е напълно гладък. Това ще покаже на партньора ви, че поддържате хигиената си на ниво.

 

Поискайте си масаж – ако се притеснявате директно да кажете на половинката си, че искате да получите орална любов, то поне намекнете за това. Помолете за еротичен масаж и когато наближи интимната ви област, деликатно насочете главата му/й в правилната посока. Виждайки, че искате това и че цялостното преживяване ви доставя удоволствие, надали ще ви откаже.

 

Предложете позата 69 – това определено е доста директен намек, който се разбира от всеки. Тази поза позволява на двойката да изпитва и да доставя едновременно удоволствие. Важното е да умеете да се концентрирате както върху това, което правите, така и върху това, което получавате. Ако не можете – ще трябва да си правите френска любов един след друг.

 

Най-лесният и сигурен начин да разберете какво е мнението на вашата половинка относно френската любов е да си поговорите на тази тема. Ако от известно време вие го/я дарявате с орални ласки, а той/тя не ви връща „жеста“, най-вероятно не иска поради някакви причини. Може да смята, че хигиената ви не е на ниво, може да е гнуслив/а, а може и да смята, че връзката ви е още в началото и се притеснявате от толкова голяма интимност. За да няма излишни недомлъвки и предположения, седнете и поговорете като зрели хора. Щом сте си достатъчно близки, за да правите секс, значи трябва да може да свалите картите на масата и да си кажете това, което мислите и чувствате.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия