За какво да внимаваме на първа среща?

2014-04-09 15:41:00
За какво да внимаваме на първа среща?
Снимка: freeimages.com

Всеки един от нас достига до онзи момент, когато е намерил човекът, който наистина харесва. Влюбванията винаги са опасни, с оглед на това, че хората имат навика да отдават напълно себе си, без да помислят какво ще им коства това. Но да оставим за момент последствията от любовта и да помислим за онзи напрегнат момент на първата среща. Осъзнаваме, че мнозина от нас не знаят какво да правят по време на нея, затова сме готови да ви помогнем.

 

 

1. Успокойте се

 

Знаем, че вас това е изключително важен момент, но няма нужда от излишно напрежение. Все пак това е човекът, който ви разбира и може би ви обича, затова няма нужда да се притеснявате. Спрете да си представяте какво може да сгрешите и се отдайте на позитивни и приятни мисли.

 

2. Бъдете внимателни с разговора

 

На първа среща, а и не само най-важното нещо е разговорът, който ще проведете. Мнозина от нас правят грешката да го подценяват и допускат доста грешки. В никакъв случай не говорете постоянно вие и само за себе си. Избягвайте общите теми, като тази за времето, защото издава, че няма какво да кажете. Не разчитайте, че алкохола ще помогне и съживи разговора и не разкривайте прекалено много подробности за себе си.

 

3. Бъдете себе си

 

Много от нас залагат на провокативно облекло или нетипично за тях. Това е изключително голяма грешка, тъй като най-важното нещо е да бъдете себе си, за да може да покажете истинската същност на човека, който харесвате. Само по този начин той ще може да ви опознае наистина и да прецени дали сте подходящи един за друг. Безсмислено е да си слагате маски, които рано или късно ще паднат и само ще ви доведат разочарование, което може да си спестите.

 

4. Не очаквайте много

 

Най-честото нещо, което проваля доброто изживяване са очакванията. Осъзнаваме, че е много трудно да нямате очаквания за срещата, но в никакъв случай не си представяйте цялото развитие на нещата, защото е много вероятно нещата да не се случат по вашия начин и да останете разочаровани. Оставете се на мига и не очаквайте нищо, по този начин може да бъдете единствено изненадани.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
marek
преди 10 години

men si me e sram no e normalno teparva opoznavam momicetata blagodarq vi za cenata informaciq

iakatamacka
преди 10 години

Трябва да внимаваме да не пръднем!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия