Какъв може да е според Facebook профила му?

2014-04-04 12:00:00
Какъв може да е според Facebook профила му?
Снимка: Facebook

Facebook е най-голямата социална мрежа в света. Тя обединява милиони, предоставяйки им шанса да споделят идеи, снимки и чувства. Виртуализма все повече измества реализма и с не чак такава изненада осъзнаваме, че повече от половината от деня си ние прекарваме във Facebook. Една трета от запознанствата ни стават именно там и е необходимо да бъде изключително внимателни. Поради тази причина сме ви подготвили няколко фактора, които ще ви дадат относително вярна представа за човека, криещ се зад определен профил. Ето ги и тях:

 

 

Анонимка

 

Да, както винаги и в социалната мрежа едно от най-важните неща е снимката, а в последно време и корицата към нея. Ако липсва реална снимка, то имате, макар и малък повод да се притеснявате, тъй като човекът търси анонимност. В това няма нищо лошо, тъй като най-вероятно е просто срамежлив, но се уверете, че след като сте разменили заявки за приятелство човекът има някакви снимки, защото в противен случай може да получите неприятна изненада. Разбира се много от потребителите избират някаква креативна снимка, която е свързана с корицата им и в никакъв случай не търсят анонимност, а просто искат да направят територията си във Facebook с една идея по-красива, не избягвайте такива хора!

 

Активист

 

Може би сте срещали онзи тип хора, които изпитват непрестанната нужда да споделят какво правят. Оставяме настрана непрестанните отбелязвания, но постове от типа "Ям", "Чета" и т.н. са силно казано безсмислени и издават една вътрешна неудовлетвореност на потребителя, най-често продиктувана от липса на внимание. Отчаяното споделяне на всяка една секунда от живота му е начин да се почувства значим. Избягвайте такива хора!

 

Предпазлив

 

Ако даден профил е затрупан с множество ограничения и се характеризира с нетипично малък брой приятели, то най-вероятно човекът, криещ се зад него е изпатил и притежава сериозен опит в интернет пространството. Той е подходящ за вас с оглед на факта, че е достатъчно сериозен и не е от хората, които използват Facebook само за безсмислени игри. Няма нищо лошо в това да мислиш за личното си пространство и е хубаво да последвате примра му, като ограничите поне достъпа на непознати до снимките ви.

 

Отдаден

 

Facebook е поле и за социална и гражданска активност. Много от потребителите се захващат с различни социални каузи, или пък се ангажират с даден граждански проблем. Това издава тяхната страна на характера и че имат силното желание да има нещо, за което да се грижат. Вътрешно всеки един от тях иска да намери човекът, който да обича и цени. Характеризират се като сериозни, емоционални и най-важното от тях отдадени на човека до тях или каузата, която са избрали.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
h2#12n
преди 10 години

това съм аз Предпазлив Ако даден профил е затрупан с множество ограничения и се характеризира с нетипично малък брой приятели, то най-вероятно човекът, криещ се зад него е изпатил и притежава сериозен опит в интернет пространството. Той е подходящ за вас с оглед на факта, че е достатъчно сериозен и не е от хората, които използват Facebook само за безсмислени игри. Няма нищо лошо в това да мислиш за личното си пространство и е хубаво да последвате примра му, като ограничите поне достъпа на непознати до снимките ви.

Al3ksandra
преди 10 години

Мога да кажа че се отнася и за моят профил, който всъщност не използвам вече така често.

Marseille
преди 10 години

Всичко от предпазливите се отнася и за моя профил. Само дето не съм си патил :?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия