Защо той не се обажда?

2014-03-31 19:24:00
Защо той не се обажда?
Снимка: freedigitalphotos.net

„Защо не ми се обажда?" Може би, това е най-често задаваният въпрос между момичета. Забила си се със страхотен сладур, който ти е оставил чудесно впечатление. Водили сте интересен разговор, танцували сте, забавлявали сте се. Той взе телефона ти, но така и не се обажда. Защо?

 

Има си приятелка. Мъжете не винаги са толкова отдадени, колкото жените. Генетично им е заложено те да са ловци и да свалят, да покоряват и да завоюват. Обвързаните момчета понякога имат нужда да си докажат, че все още „могат". Става дума за това, че той най-вероятно не би изневерил на приятелката си, не би я оставил, но иска да си докаже, че все още е желан от другите жени. Взел е телефонът ти, значи е успял. След това няма намерение да ти се обажда и да излизате.

 

Не помни името ти. Ако сте се запознали на шумно място, случайно в дискотека, например, вероятно нямате общи приятели и познати. Това означава, че намирането в социалните мрежи е трудно. Ако е взел само телефона ти, може да не го е записал с име, защото не помни как се казваш. Мъжете не са особено силни в детайлите. За тях е важно да си красива, умна, да им е приятно с теб. Трудно помнят имена и понякога това се оказва проблем.

 

 

Държала си се зле. Показала си кофти поведение, напила си се, говорила си досадно много през цялото време. Това са съвсем основателни причини той да избяга с 200 километра в час от теб. Може би смяташ, че сте си прекарали страхотно и срещата ви е била много приятна. Има вероятност само ти да мислиш така. Направи си ретроспекция и се замисли дали не си допуснала някоя грешка в поведението си.

 

 

Сигурна ли си, че му даде номера си? Ако сте били на дискотека или на друго шумно място може би е станало недоразумение. Ако сте пийнали повече, може да си останала с впечатление, че си му дала номера си, но всъщност това не е така. А дали не си объркала някоя цифра? Може би просто си му дала грешен номер в бързината.

 

Различни сте. Трудно е да опознаеш даден човек от първа среща или от запознанство в бар, но понякога е достатъчно за да разбереш този човек става ли за теб. Ако имате прекалено много различия, вероятно е решил да не губи време с теб и да не се занимава. Ако не си подхождате като темперамент, това лесно може да се забележи. Ако имате голяма разлика във възрастта, това също е основателна причина да не ти звънне повече.

 

Изглеждаш му лесна. В днешно време е нормално и жените да свалят мъжете. Това може да е чудесно, но не означава, че ако си лесна, силният пол ще те уважава повече. Трябва да спазваш някои правила на благоприличие и да не изглеждаш в неговите очи сякаш си готова на всичко за малко внимание от негова страна. Това е голяма грешка, мъжете не харесват такива момичета.

 

Бил е пиян. Ако той се е напил, когато сте се запознали, вероятно няма да ти се обади повече. Когато човек не е трезвен, не мисли много какво прави. Може да е решил, че запознанството ви е грешка, че изобщо не те харесва или не иска да се занимава с ново момиче.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия