Няколко неща за секса, които мъжете искат жените да знаят

2014-03-22 16:02:00
Няколко неща за секса, които мъжете искат жените да знаят
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето момичета живеят с мисълта, че когато опре до секс, момчетата са лесни – не изискват кой знае какво, нямат друга нужда, освен сексуална. Всъщност, не точно така. Момчетата също имат чувства и общоприетите вярвания не винаги са верни. Сега ще ти посочим няколко неща, които мъжете биха искали жените да знаят.

 

Притеснения? Вярва се, че жените са тези, които се вманиачават на тема външен вид и понякога им липсва самочувствие. Мислят си дали той ще забележи, че тя е качила килограм-два през последния месец или че е пропуснала да епилира три косъма на крака си. Истината е, че мъжете също имат такива мисли. Те също се притесняват за някои неща, например външния вид. За тях е важно партньорката им да ги харесва, да я удовлетворява в секса.

 

Страх от близост. Това е вярно, но повечето жени не разбират защо е така. Още от малки ни учат, че мъжът трябва да е силен и сериозен, да бъде смел и да не се предава. Ако момичетата могат да плачат, да се радват, да чувстват, да обичат, да се гушкат, то момчетата биват възпитавани, че това са желания, присъщи на момичетата. Затова, когато момчетата станат мъже, те изпитват трудности да показват желанието си за близост. Страхуват се да не бъдат отхвърлени.

 

 

Момчетата обичат секс. Това е вярно, но не винаги им харесва. Ако ти не проявяваш интерес към секса и винаги момчето трябва да е инициативно, това няма как да им е интересно. Момчетата харесват, когато ти поемеш инициативата. Дори да не е нещо специално, а просто да покажеш малко интерес или да си купиш ново бельо – за тях означава много.

 

Фантазии. Момчетата се страхуват да споделят фантазиите си с приятелките си. Страх ги е да не бъдат отхвърлени. Трябва да предразполагаш повече гаджето ти да ти споделя и да говорите повече за секс. Ако иска да сбъднеш някоя негова фантазия, не отхвърляй тази идея веднага. Експериментирайте, дори да си срамежлива. Ако той иска стриптийз, а теб те е срам, знай, че той ще се радва много повече от това ти да му направиш, отколкото някоя професионална танцьорка.

 

Момчетата обичат да разговарят с гаджетата си. Споделяй какво искаш да пробвате в секса, какво не ти достига или какво ти харесва. Мъжете не могат да четат мисли и за тях е ценно да им даваш насоки. Друг вид говорене, който много им допада – това са мръсотийките по време на секс.

 

Честност. Момчетата обичат да бъдеш честна с тях. Преструвките не са им по вкуса, особено когато става дума за сериозна връзка. Ако се преструваш, че секса ти харесва, а всъщност не е така, това рано или късно ще се разбере. Лошото е, че можеш да съсипеш връзката си така. Говорете и наистина казвай, каквото мислиш. Ако се е справил перфектно и много ти е харесало – похвали го, кажи му, че е невероятен. Това значи много за него. Ако не ти е харесало, поговорете си и разкажи защо не си доволна.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия