Видовете женски оргазъм

2014-03-11 12:05:00
Видовете женски оргазъм
Снимка: Dreamstime

Има жени, които получават оргазъм лесно, докато на други им е нужно повече време и натрупване на опит, за да стигнат до кулминационния момент. Той обаче определено си заслужава и ще ви разтърси! Има няколко вида оргазъм, които може да получите, вижте кои са те:

 

 

Вагинален – повечето хора смятат, че той се изпитва, ако мъжът успее да открие G-точката на жената. Истината е, че той е възможен заради нервните окончания на таза. При вагиналния оргазъм вагината е по-отпусната, а матката се притиска към нея, което води до уникално разтърсване.

 

Клиторен – това е другият популярен оргазъм. Той се постига сравнително лесно. В клитора има над 8000 нервни окончания, което е два пъти повече от тези на мъжкия полов орган. При нежна стимулация, жената лесно достига до клиторен оргазъм.

 

Анален – не всички жени практикуват анален секс, но аналният оргазъм си заслужава. Анусът е второто място в тялото с най-много нервни окончания. Той е свързан с главния тазов мускул и по този начин контракциите се усещат във вагината и уретрата и това прави изживяването неповторимо.

 

Оргазъм на G – точката – тази точка е изключително известна, но не всеки може да я намери. По принцип се намира на около 5 сантиметра от входа на влагалището. Има обаче учени, според които тя не съществува. Истината е, че много жени изпитват разтърсващ оргазъм именно чрез стимулация в тази област. Така че най-вероятно G-точката е някъде там вътре и носи уникални изживявания при правилно докосване.

 

Оргазъм на U – точката – тази точка се намира в областта, където урината напуска тялото. Тя е супер чувствителна, защото е заобиколено от клитора, жлезите на клитора и влагалището. Стимулацията трябва да бъде нежна, за да донесе удоволствие на жената.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия