Съд разреши на жена да се самозадоволява по време на работа

Съдът разреши на 36-годишна бразилка да мастурбира спокойно на работното си място по време на работа. Разрешението й е дадено, защото жената страда от рядката болест - хиперсексуалност. Дамата получава оргазъм на всеки десет минути и по този начин н

2011-05-23 23:57:56
Съд разреши на жена да се самозадоволява по време на работа
Съдът разреши на 36-годишна бразилка да мастурбира спокойно на работното си място по време на работа. Разрешението й е дадено, защото жената страда от рядката болест - хиперсексуалност.
Дамата получава оргазъм на всеки десет минути и по този начин нейният организъм получава това, от което се нуждае. Заболяването е в следствие увреждане на мозъчната кора.

Нейният работодател веднъж я видял как се самозадоволява в офиса и решил да я съди. Учудващо за него жената била оправдана, било й дадено разрешение да мастурбира, когато има нужда и била пратена на подробни медицински изследвания.

В момента дамата се е подложила на лечение и приема лекарства, благодарение на които е успяла да намали оргазмите си на 18 дневно, докато преди те достигали до 47. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия