Колко време продължава женският оргазъм?

Научно доказано е, че женският оргазъм трае цели 15 секунди - това е два пъти повече в сравнение с оргазма, който изпитват представителите на силния пол. Учените от университета в Ню Джърси проведоха проучване, което показва каква е тайната на жен

2011-03-31 00:48:25
Колко време продължава женският оргазъм?
Научно доказано е, че женският оргазъм трае цели 15 секунди - това е два пъти повече в сравнение с оргазма, който изпитват представителите на силния пол.

Учените от университета в Ню Джърси проведоха проучване, което показва каква е тайната на женския оргазъм. Участничките трябвало да се самозадоволяват и всеки път, когато свършат, да вдигнат ръка. Някои от жените вдигали ръка няколко пъти, като това се случвало и непосредствено след първото вдигане.

Учените достигнали до извода, че вълните на удоволствието са толкова силни, че нервната система при жените сама ги изключва, като по този начин дамите не усещат болката, която се появява по време на оргазъм.

Женският оргазъм влияе на 30 различни части от мозъка и сред тях са тези, които са свързани с удоволствието, емоцията и допира. Това изследване определено ще помогне при бъдещата работа с жените, които рядко или никога не достигат до оргазъм и не изпитват никакво удоволствие от сексуалния акт. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия