Как да разбереш дали някой те харесва?

2014-03-07 17:29:00
Как да разбереш дали някой те харесва?
Снимка: sxc.hu

Когато харесваш някого е доста трудно да му кажеш или да го попиташ дали и той/тя изпитва нещо към теб. Но все пак ако искаш да се получи нещо, трябва да започнеш от някъде. Да разбереш дали отсрещната страна има чувства към теб е първата стъпка към стабилната връзка. А какво трябва да направиш?

 

Правилният въпрос. Вместо да се чудиш дали другия те харесва или не, на първо място се замисли дали ти харесваш този човек. Трябва да бъдеш сигурен/на какво чувстваш. Най-добре е да не бързаш и да опознаеш повече обекта на желанията си. Намери човек, който да отговаря на изискванията ти, да си приличате и да усещаш, че това е „твоят" човек.

 

Ако усетиш, че не се чувстваш добре в компанията на някого, не се занимавай. Тогава няма смисъл. Не забравяй, че можеш да си щастлив/а, дори когато си сам/а. Това е нормално и е разбираемо ако в този период от живота нямаш нужда от гадже. Не се хващай с някого, само защото приятелите ти имат гаджета, а ти не.

 

 

Когато си сигурен/на в това, че харесваш даден човек, какво да правиш? Всеки случай не се отдавай на прекалено много мислене и опити да тълкуваш поведението на другия. Недей да броиш колко пъти тя или той те е погледнал/а или ти е казал/а здрасти при случайна среща. Тези неща не могат да са определящи.

 

Вместо да се чудиш дали те харесва или не, замисли се върху следните неща. Колко често си комуникирате? Пишете ли си, чувате ли се по телефона? Кой е инициаторът на разговорите? Когато се засечете в училище или на друго място, говорите ли си? Как протича една ваша среща? Ако често се чувате или виждате и си разговорите ви вървят добре, то това е знак, че нещата се получават.

 

Концентрира ли се, когато си говорите? Ако сте в компания, общува ли си повече с теб или не? В разговорите и двамата ли участвате по равно или той/ тя гледа да си тръгне и винаги бърза? Ако новата ти любов ти обръща внимание, обича да си говорите, навярно проявява интерес.

 

Контакт с очи. Тук е малко по-сложно. Повечето хора, когато харесват някого го гледат и се опитват да установят контакт с очите, дори неволно. Някои други пък, са срамежливи и старателно избягват да срещат погледа на обекта на желанията си.

 

За какво си говорите? Ако сте в едно училище, а разговорите ви се въртят само около това, може би другата страна не те има за много близък/ка. Ако обаче говорите на по-лични теми и разговорите вървят добре, отпускате се и си комуникирате свободно, навярно и другата страна проявява интерес.

 

Не забравяй, че все пак и ти трябва да показваш, че проявяваш интерес. Харесал/а си някого, тогава търси го/я, говорете си – с думи, с погледи. Това е много важно, за да може и ответната страна да види, че е харесвана и да се отпусне повече.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Krisitoo
преди 10 години

eto ne6too....Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимият ти цвят от тези -жълт, зелен, червен, син или черен.3.Първият ти инициал -А-Р, Л-П, С-Я.4.Месецът ти на раждане.5.Кой цвят харесваш повече -черен или бял.6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.7.Любимото ти число.8.Калифорния или Флорида.9.Кое харесваш повече -езерото или океанът.10.Напиши желание.Отговори:1.Това е името на човека, в който си истински влюбен.2. Ако си избрал: Червено -ти си жив и изпълнен с любов.Зелено -твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.Жълто -ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.Синьо -ти си човек със спонтанен характер.Черен -ти си скромен и агресивен.3.Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота.Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.4.Ако си роден през: Януари-март -годината ще е много добра и ще разбереш, чеси се влюбил в този, в който не си очаквал.Април-юни -ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.Октомври-декември -годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.5.Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичкотова, но може и да не го разбереш.Черно -Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях.6.Това е най-добрият ти приятел.7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.8.Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията.Флорида -Романтична душа си.9.Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час [color=#000000][/color]


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия