Как да направиш гаджето си добро в леглото?

2014-02-26 12:38:00
Как да направиш гаджето си добро в леглото?
Снимка: Dreamstime

Сигурно си мислите, че повечето мъже и жени са доволни от сексуалния живот, който имат, но статистиката показва, че едва 44% от хората са задоволени от секса, който правят. Затова е добре да кажете и покажете на половинката си какво ви харесва под завивките и да се чувствате добре в кожата си по време на секс, защото комплексираните мъже и жени лесно отблъскват интимния ни партньор и убиват желанието му за каквото и да е било.

 

Как да направите гаджето си по-добър любовник?

 

Ако обичаш оралната любов, но смяташ, че не получаваш достатъчно от нея, определи един ден от седмицата за „орална вечер“. Тогава сексът, който правите, трябва да бъде само орален. Раздавай се на максимум и със сигурност ще останеш доволен/на и задоволен/а.

 

 

Никой не е длъжен да се роди научен или да чете чуждите мисли. Затова кажете на половинката си какво ви доставя удоволствие по време на секс. Не натяквай какво НЕ си получавал/а досега, а какво ти харесва. Кажи го спокойно и с нотка на възбуда, за да покажеш, че това наистина ти допада. Ако не се срамуваш, може да покажеш на гаджето си какво точно ти харесва. Има хора, които обичат да наблюдават половинката си, докато се самозадоволява пред тях. А и по някое време може да се включиш и ти в играта.

 

Ако нямаш желание за каквито и да е било интимности, но в същото време скоро не сте правили секс, хубаво е да се отърсиш от напрежението и да се настроиш на такава вълна. Помоли партньора си да ти направи масаж. По този начин ще снемеш стреса от себе си и ще се възбудиш от допира на половинката си. Масажът е предпоставка за страстен секс.

 

Както вече споменахме, много е важно да се чувстваш добре в кожата си, за да може да се отдадеш напълно на партньора си и да не се притесняваш по време на секс. Комплексите относно външния вид се срещат основно при представителките на нежния пол. Малко са дамите, които не се притесняват от излишни килограми или наличие на целулит. Момичета, имайте предвид, че нещата, които ни притесняват нас, изобщо не се забелязват от момчетата. Когато те видях гола жена мислят само за секс, а не за това дали трябва да свали 2-3 килограма или да спортува повече. Наистина е така!

 

За да върви сексуалният ви живот добре, трябва да полагате усилия и да си го разнообразявате. Затова опитвайте нови пози, нови места за секс и се забавлявайте заедно!

 

Ако имате проблеми по време на секс, трябва да се погрижите за вагиналната си сухота, защото тя не е приятна, както за вас, така и за партньора ви. Липсата на овлажняване води до болезнен секс и това кара жената да го иска по-рядко, защото го свързва с отрицателни емоции.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
*Shine*
преди 10 години

"Когато те видят гола жена мислят само за секс, а не за това дали трябва да свали 2-3 килограма или да спортува повече. Наистина е така!"Мъжката част да потвърди! :Д Така ли е?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия