Разбери повече за характера му/й по сладоледа, който обича

2014-02-07 15:00:00
Разбери повече за характера му/й по сладоледа, който обича
Снимка: Dreamstime

Може да остават няколко месеца до лятото, но това не означава, че хората не си похапват сладолед. Е, не, за да се разхладят, а защото им е вкусно, но все пак го правят. Интересен е фактът, че изборът на сладолед може да ви покаже какъв е човекът до вас. Ако все още не познавате характера му, но искате да разберете що за човек е, отидете да хапнете сладолед и вижте какъв е неговият избор:

 

 

Страчитела – хората, които обичат ванилов сладолед с парченца шоколад, са амбициозни личности, които винаги имат идеи и обичат да се състезават с околните. За да привлечете вниманието на такъв човек трябва да флиртувате с него на високо ниво и да му покажете, че и вие сте умни и амбициозни и преследвате целите си докрай.

 

Ягодов – това е любимият сладолед на тези, които обичат да си седят у дома. Затова, ако искате сериозна връзка с човек, който не си пада по купоните и предпочита да прекарва свободното си време с любимия човек у дома, отколкото с тайфа приятели по заведенията, то намерете си някой, който обича ягодов сладолед.

 

Шоколадов – този сладолед се харесва не мъжете и жените, които не обичат сериозните връзки и предпочитат да правят секс за една нощ, отколкото да си имат сериозно гадже. Доказано е, че любителите на шоколадовия сладолед, обичат да флиртуват и нямат нищо против да имат разнообразен сексуален живот.

 

Ванилов – хората – идеалисти обичат да си похапват ванилов сладолед. За тях е много важно да правят нещата по най-добрия начин и се ядосват, когато това не се случва. Ако и вие ста такъв човек, по-добре си намерете такава половинка, с която да изградите идеалната връзка. Стига вижданията ви за такава връзка да съвпадат.

 

Шоколадов с ядки – тези мъже и жени са опасни и невинаги стават за сериозни връзки. Определено са привлекателни и умеят да изслушват околните, но лесно стават агресивни, когато нещо не им изнася. Ако все пак искате да рискувате и да опознаете по-отблизо малко по-шантав човек, опитайте с любителя на шоколадовия сладолед с ядки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
chupachups
преди 10 години

Скоро ще измислите и "Разбери повече за характера му/й според цвета на чорапите, които носи" -.-


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия