Любимият плод на гаджето ти показва какъв секс обича

2013-03-25 16:16:00
Любимият плод на гаджето ти показва какъв секс обича
Снимка: Dreamstime

Сексът определено е тема, която е изключително интересна за тийнейджърите. Знаете ли, че плодовете, които обичаме да ядем, могат да покажат на околните какви сме в леглото? Преди години мъжете поставяли пред бъдещата си съпруги разнообразни плодове, като тя е трябвало да избере само един, за да стане ясно какъв ще е сексуалният им живот занапред.

 

Вижте какви плодове обича гаджето ви и разберете каква е в леглото:

 

Праскови – това момиче определено има сложен характер. Жените, които обичат да си похапват праскови, мечтаят за интересен живот и винаги имат желание да експериментират по време на секс, но само с един партньор, който е успял да спечели доверието им. Така че ще трябва да се потрудите доста, преди да спечелите доверието й и да започнете да водите разнообразен сексуален живот.

 

Снимка: sxc.hu

 

Грозде – дамите, които обичат вкуса на този плод, определено не са моногамни. Те обичат да се забавляват и рядко се връщат сами след дискотека. Тези жени обичат мъжа, които имат чувство за хумор, умеят да се забавляват и знаят как да привлекат женското внимание. Но както вече споменахме – не са моногамни и обичат разнообразието!

 

Снимка: sxc.hu

 

Ананас – за разлика от жените, които обичат да ядат грозде, дамите, които редовно консумират ананас, са моногамни и държат на половинката си. Но това в никакъв случай не означава, че водят скучен сексуален живот. Напротив! Те имат силна положителна енергия, умеят да привличат мъжкото внимание и в същото време знаят как да бъдат потайни и интересни за околните.

 

Снимка: sxc.hu

 

Круши – ако забележите, че гаджето ви редовно яде круши, то трябва да сте наясно, че ще е необходимо доста да се трудите в леглото, защото тези жени обичат да са център на вниманието и да бъдат глезени. Старайте се във всяко едно отношение, бъдете мили и не забравяйте празниците. Може да й правите дребни подаръци, защото тези жени обичат изненадите.

 

Снимка: sxc.hu

 

Ябълки – любителките на ябълки са твърди и силни личности. Като цяло не са особено интересни като хора, но хубавото при тях е, че са верни на половинката си и са им чужди изневерите.

 

Снимка: sxc.hu

 

Банани – няма мъж, който да не си представя разни неща, когато види как една жена яде банан. Дамите, които харесват този плод, са уязвими личности и са обидчиви. Повечето от тях са очарователни и интересни за мъжете и именно поради тази причина винаги са заобиколени от представители на силния пол. Господата в никакъв случай не трябва да говорят за техните недостатъци, защото любителките на банани са доста критични към себе си и приемат много навътре чуждата критика.

 

Снимка: sxc.hu

 

Ако искате да имате качествен и задоволителен сексуален живот, то наблегнете на консумацията на плодове и зеленчуци. В някои растителни продукти се съдържат вещества, които оказват влияние върху хормоналните нива и подобряват сексуалната активност. Хората, които редовно консумират листа на растения, съдържащи фитоестрогени, имат по-високи нива на половите хормони и по-често правят секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
li0n
преди 11 години

Ееее, защо няма портокал и ягоди?

kalzzz
преди 11 години

доста безполезна статия :D

tonssy
преди 11 години

А аз всички плодове обичам :D So ?

lamia
преди 11 години

А портокал,вишна и череша защо няма?!

-Patrick.Star
преди 11 години

facepalm

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия