Как да побъркаш приятелката си от удоволствие?

2013-12-20 20:30:00
Как да побъркаш приятелката си от удоволствие?
Снимка: freedigitalphotos.net

Според проучвания, днешните младежи започват да правят секс в тийнейджърска възраст, момчетата около 16 годишни, а момичетата, една година по-късно. Това са средностатистически данни, всеки започва да води полов живот, когато сметне, че е готов и е намерил правилния човек.

 

Проблемът е, че понякога младежите не са достатъчно информирани не само относно полово-предаваните болести и нежеланата бременност, ами и как да задоволят партньора си.

 

Тази статия е насочена към всички онези момчета, които не знаят как да докарат приятелката си до оргазъм и се притесняват, че не могат да я задоволят. Всъщност да накараш приятелката ти да свърши не е толкова трудно.

 

Трябва да знаеш, че размерът не е толкова важен колкото си мислиш. Това не е причина приятелката ти да не свършва и да не изпитва удоволствие от секса, затова не се отказвай и знай, че ще имаш успех.

 

Любовна игра. Трябва да знаеш, че момичетата по-трудно се отпускат да правят секс, отколкото момчетата. Това, че приятелката ти е решила, че иска да правите секс, далеч не я прави отпусната. Ти трябва да се постараеш тя да не мисли за друго, да ѝ покажеш колко е красива, колко е желана и колко много те привлича.

 

 

Затова е важна любовната игра. Така приятелката ти ще се отпусне по-лесно, защото физическата и емоционалната стимулация са важни. В любовната игра не трябва да се бърза. Това не е задача по математика, която да има точна формула за решаване или време, за което да се справиш. Сексът трябва да носи наслада и на двама ви, така че преди да се отдадете на същинската част, отдели малко време за галене, милване и целувки.

 

При жените е важна умствената стимулация, защото повечето винаги се притесняват, че не са секси, че гаджето им ще види пропуснатото косъмче на коляното или че малкото им коремче не е секси. Трябва да ѝ покажеш, че не е права и за теб тя е най-уникалната мацка на света.

 

Постарай се с обстановката. Свещи, цветя, музика и романтика могат да свършат чудеса. Сложи чисти чаршафи и се постарай атмосферата да е отпускаща и приветлива.

 

Нежност. Докосването може да създаде огромна възбуда, дори още да не сте достигнали до същинската част. Докосвай нежно, леко, изучавай тялото на приятелката си с пръсти. Бедрата, талията, дупето, това са зони, които са много чувствителни на досег. Знай, че гърдите не са единствената ерогенна зона на приятелката ти, тя има и други места, на които да ѝ харесва докосване.

 

Целувка. Друго много важно нещо са целувките. Не се притеснявай да целуваш тялото на приятелката си, пробвай по врата, около ухото, ухото, това са много чувствителни зони.

 

Слушай какво ти казва приятелката ти. Ако те насърчава и виждаш, че ѝ харесва, тогава продължавай. Ако видиш, че нещо не се кефи на това, което правиш, не го прави повече.

 

Жената има две точки, които са най-чувствителни - клитора и G-точката. Клиторът има висока концентрация на нервни окончания, повече отколкото има пенисът. Трябва да внимаваш с тази зона, защото ако си груб, може да боли.

 

G-точката се намира във вътрешността на вагината. Това е сноп нервни окончания, които са много чувствителни. Когато се опитваш да стимулираш тази точка, внимавай, бъди нежен.

 

Правете орален секс. Дори да не сте готови за всичко останало в секса, може да практикувате орален секс. Той е много предпочитан, защото не води до нежелана бременност.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия