И мъжете симулират оргазъм

2013-04-20 22:00:00
И мъжете симулират оргазъм
Снимка: sxc.hu

Жените далеч не са единствените симуланти в спалнята. На всеки пети мъж поне веднъж през живота му се е налагало да симулира оргазъм, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Всеизвестен факт е, че по време на секс дамите обикновено достигат по-трудно до оргазъм, отколкото представителите на силния пол. Никой обаче не е застрахован от това да не успее да достигне до сладкия финал на заниманията между чаршафите.

 

Около 20% от мъжете признават, че поне веднъж им се е случвало да симулират оргазъм. Най-честата причина за това е притеснението им, че сексът е продължил твърде дълго и приятелката им вече е отегчена.

 

Нерядко представителите на силния пол се преструват на напълно задоволени, само и само за да не засегнат чувствата на половинката си. В други случаи пък те просто се чувстват изморени и искат да приключат с креватните си занимания колкото се може по-бързо.

 

И въпреки че 2/3 от жените и 1/5 от мъжете признават, че им се е случвало да симулират организъм, цели 70% от анкетираните смятат, че техният партньор никога не го е правил. Повече от половината дори са категорични, че биха се разстроили наистина сериозно, ако разберат, че половинката им се преструва в спалнята.

 

А на вас случвало ли ви се е да симулирате оргазъм?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kayns
преди 11 години

Много ми е интересно как точно го правят.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия